Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Minor din Galda de Jos, cercetat pentru furt. Acesta a sustras o sumă de bani dintr-o locuință

Adela Spătar

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un minor din Galda de Jos este cercetat pentru furt după ce a intrat prin efracție într-o locuință de unde a sustras suma de 200 de lei.

La data 30 august 2019, de Polițiștii din Galda de Jos l-au identificat pe un minor de 16 ani, din comuna Ighiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 12 august 2019.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 11 august 2019 ar fi pătruns, prin efracție, într-o casă din localitatea Șard și ar fi sustras suma de 200 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei păgubite, iar față de minor cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying, consumul de droguri și traficul de persoane

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying, consumul de droguri și traficul de persoane Peste 6.800 de elevi și cadre didactice au interacționat și povestit cu polițiștii din Alba despre bullyng, consumul de droguri, traficul de persoane sau victimizarea prin fapte de violență, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea