Ziarul Unirea
 

Ministrul Educației: La 159 de ani de la Unirea Principatelor, în România avem 2.418 unități școlare cu grupurile sanitare în curte. În Alba, 30 de astfel de școli

Ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, afirmă, într-un mesaj postat miercuri, 24 ianuarie, pe pagina sa de socializare, că la 159 de ani de la Unirea Principatelor în România avem 2.418 unităţi şcolare cu grupurile sanitare în exterior, iar problema va fi rezolvată în următorii trei ani prin aplicarea programului de guvernare PSD-ALDE.

“La 159 de la Unirea Principatelor Române avem 2.418 unităţi şcolare cu gruprile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autorităţile locale, judeţene şi centrale vor face că toate unităţile şcolare din România să aibă condiţii decente pentru educaţia elevilor şi preşcolarilor”, este mesajul postat de ministrul Educaţiei pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Educaţiei a însoţit postarea sa cu un tabel referitor la numărul de astfel de unităţi şcolare din fiecare judeţ al ţării. Potrivit tabelului, în județul Alba sunt 30 de școli care au toaletele în exterior.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...