Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ministrul Educației: La 159 de ani de la Unirea Principatelor, în România avem 2.418 unități școlare cu grupurile sanitare în curte. În Alba, 30 de astfel de școli

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, afirmă, într-un mesaj postat miercuri, 24 ianuarie, pe pagina sa de socializare, că la 159 de ani de la Unirea Principatelor în România avem 2.418 unităţi şcolare cu grupurile sanitare în exterior, iar problema va fi rezolvată în următorii trei ani prin aplicarea programului de guvernare PSD-ALDE.

„La 159 de la Unirea Principatelor Române avem 2.418 unităţi şcolare cu gruprile sanitare în exterior. Prin programul de guvernare PSD-ALDE, în cel mult 3 ani, autorităţile locale, judeţene şi centrale vor face că toate unităţile şcolare din România să aibă condiţii decente pentru educaţia elevilor şi preşcolarilor”, este mesajul postat de ministrul Educaţiei pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Educaţiei a însoţit postarea sa cu un tabel referitor la numărul de astfel de unităţi şcolare din fiecare judeţ al ţării. Potrivit tabelului, în județul Alba sunt 30 de școli care au toaletele în exterior.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea