Rămâi conectat

Sport

Millenium Giarmata – Industria Galda, mâine, la ora 15.00 | Viceliderul condus de Paul Ciucă, mistuit de probleme majore de efectiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Misiuni externe pentru Industria Galda de Jos şi AFC Unirea Alba Iulia, vineri, în etapa a 18-a a Seriei a 4-a din Liga a 3-a (Metalurgistul Cugir, reprezentanta din Seria a 5-a, stă în acest weekend), jocuri programate de la ora 15.00.

*Millenium Giarmata (locul 11, 17 puncte) – Industria Galda de Jos (locul doi, 32 de puncte), în tur 1-3. Enorm de multe probleme de efectiv pentru viceliderul seriei înaintea celei de-a doua deplasări consecutive. Industria, unica echipă din serie fără gol primit şi cu 10 puncte strânse în retur este lovită din plin de indisponibilităţi, antrenorul Paul Ciucă regăsindu-se într-o situaţie fără precedent. Lista absenţilor îi cuprinde pe Cioplântă – ruptură a ligamentelor, Haiduc – probleme musculare, Frenţiu – suspendat, Baghiu – răcit şi Rodean – nu se poate învoi de la serviciu, în plus şi G. Goronea abia a revenit la antrenamente. Se speră totuşi în recuperarea „căpitanului” Haiduc, o veste bună fiind întoacerea lui Al. Man din Franţa, existând şanse ca zona centrală a defensivei să cuprindă un inedit cuplu de fundaşi centrali, Al. Man şi D. Lupşan. În cazul unui nou rezultat pozitiv, Industria (ce nu a mai pierdut de 7 meciuri) are şanse mari să urce pe prima poziţie. „Este o deplasare extrem de dificilă, mai ales în condiţiile în care lotul este decimat de accidentări, îmbolnăviri şi probleme de serviciu. Ne lipsesc şase jucători, dintre care 5 aveau şanse să joace titulari. Sper însă ca jucătorii ce intră în teren să joace la un nivel prin care să suplinească importantele absenţe”, a spus Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea