Rămâi conectat

Sport

Mijlocaşul Tudor Şaucă (ex-CNS Cetate Deva), la reunirea Metalurgistului Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sauca Metalurgistul Cugir 2Mijlocaşul Tudor Şaucă, ultima dată la CNS Cetate Deva, se va prezenta astăzi la reunirea Metalurgistului Cugir, echipă care are astăzi întâiul antrenament al anului.

Dacă se va înţelege din punct de vedere financiar cu oficialii formaţiei de sub Drăgana, Şaucă poate fi considerat a treia achiziţie a iernii pentru gruparea condusă de Călin Moldovan, după revenirile lui Bold (Performanţa Ighiu) şi Şuteu (Şurianu Sebeş).

La reunirea Cugirului au participat şi doi juniori de la „U” Cluj, George Chira (portar) şi Adrian Pop (fundaş).

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, originar din Baru Mare, ce evoluează pe banda dreapta a fost unul dintre remarcaţii formaţiei devene în campionatul anterior, dar în acest sezon a jucat mai puţin sub comanda lui Viorel Tănase, aceasta şi din pricina unor probleme de sănătate.

Tudor Şaucă a bifat echipe importante în cariera sa, precum Jiul Petroşani, FC Hunedoara, Poiana Câmpina, Arieşul Turda, CS Cisnădie, Retezatul Haţeg, CS Vulcan, Minerul Uricani sau Dacia Orăştie.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea