Mijlocaşul Răzvan Fetiţa, dorit de „U” Cluj, liderul Seriei a 5-a | Golgheterul Performanţei Ighiu, la un pas de „şepcile roşii”

Paul Voicu - Primar 2020

Mijlocaşul Răzvan Fetiţa, golgheterul Performanţei Ighiu în turul campionatului, cu 8 reuşite, este dorit de „U” Cluj, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, tocmai contracandidata formaţiei din Alba la promovarea în eşalonul superior. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani se află la al treilea sezon în tricoul grupării ighiene, regăsindu-se mai mereu printre remarcaţii Performanţei. Jucătorul “şcolit” în Spania, unde a evoluat în eşaloanele inferioare la Atletico Torrejon de Ardoz, a revenit în ţară în 2015 şi, dintr-un necunoscut a devenit rapid o piesă de pază în distribuţia lui Adorian Himcinschi.

„U” Cluj intenţionează să-l achiziţioneze pe Fetiţa, jucător ce poate ocupa mai multe posturi în linia mediană, însă acesta mai are contract un an şi jumătate cu Performanţa Ighiu, ce nu intenţionează să-l cedeze gratis. „Mi-au transmis cei de la «U» că nu au posibilitatea să plătească o sumă de bani. Ştim de dorinţa fotbalistului, de oportunitatea ivită, nu ne vom opune să facă pasul la un nivel superior, dar nu poate să plece în orice condiţii. Aşteptăm o propunere oficială dinspre Universitatea Cluj”, a confirmat Armando Popescu.

ELIT

*Fetiţa: „Mă tentează «U» Cluj”

Apreciat pentru tehnica sa, Fetiţa are şi alte „piste” gen divizionarele secunde UTA Arad, Ripensia Timişoara sau CS Mioveni, formaţii care s-au interesat de statutul său, dar ar prefera să ajungă la cea mai iubită formaţie din Ardeal, să îmbrace tricoul „alb-negru” al echipei conduse de Adrian Falub. „Mă atrage proiectul, posibilitatea promovării cu un nume mare precum «U» Cluj. În linii mari am discutat cu oficialii clujeni, ne-am înţeles, dar trebuie să ajungă cluburile la un numitor comun. Aştept să se concretizeze, dar dacă nu voi fi lăsat să plec, atunci rămân la Ighiu, întrucât sunt sub contract”, a precizat Răzvan, O posibilitate pentru realizarea transferului ar fi deţinerea în coproprietate a jucătorului, mai ales că în primăvară Performanţa Ighiu va dispune de un buget redus, iar „U” Cluj are o misiune facilă spre eşalonul secund. În curtea „şepcilor roşii” se găseşte un alt jucător din Alba, Flavius Budin (16 ani), fiul principalului finanţator de la Transalpina Şugag, liderul Ligii a IV-a Alba, Ioan Budin.

Foto: Lucian DANCIU

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...