Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihnea Costachi la la Olimpiada de șah din Ungaria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihnea Costachi (CSU Alba Iulia) participa in perioada 12-22 decembrie la Olimpiada de sah pentru juniori sub 16 ani de la Gyor (Ungaria). La aceasta competitie organizata de Federatia Internationala de Sah (FIDE), un veritabil campionat mondial de juniori pe echipe, participa 54 de echipe reprezentand 37 de tari, unele dintre tarile participante avand inscrise mai multe echipe.

Marius Ceteras si Mihnea CostachiMedaliat cu bronz la mondialele de juniori sub 14 ani din acest an si triplu campion national de juniori la aceeasi categorie de varsta, juniorul albaiulian a fost selectionat in echipa Romaniei alaturi de Bogdan Daniel-Deac (Rimnicu Vilcea), Andrei-Theodor Dolana (Bucuresti), Radu Toma (Brasov) si Diana Cusmuliuc (Iasi), echipa fiind condusa de antrenorul emerit Mircea Pavlov.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nationala de juniori a Romaniei a avut un start excelent, obtinand 3 victorii in primele 3 meciuri: 3,5 – 0,5 cu Canada 2, meci in care Mihnea a castigat contra lui Max Gedajlovic si 2,5 – 1,5 contra Israelului si Germaniei, in aceste doua meciuri Mihnea remizand contra lui Eyal Grinberg si Roven Vogel. In urma acestor rezultate echipa Romaniei conduce in clasament alaturi de India, Rusia si prima echipa a Ungariei. In runda a 4-a Romania va juca impotriva Rusiei, una dintre principalele favorite la castigarea titlului mondial.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea