Rămâi conectat

Sport

Mihai Mincă, de la CFR Cluj la… ACS Șirineasa! Portarul albaiulian, după 14 ani în Liga 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Portarul albaiulian Mihai Mincă (32 de ani) va juca la ACS Șirineasa (Liga a 3-a),după despărțirea cu scandal de CFR Cluj. Recenta plecare din „Gruia”, în urma unui conflict cu antrenorul Dan Petrescu l-a adus pe Mincă în ipostaza fotbalistului liber de contract.

Dacă negocierile se vor încheia favorabil, atunci Mincă va evolua pentru a doua oară în carieră în eșalonul terț, după 13 ani, precedenta situație fiind sezonul 2004-2005, la Metalul Aiud. Tot la gruparea ce va evolua la Petroșani va ajunge și mijlocașul Ovidiu Vezan, fost toamna trecută la Metalurgistul Cugir.

*Gânduri mari la Șirineasa!

Pe lângă Mincă, la divizionara terță ar putea ajunga și atacantul Cr. Bud (ex-ACS Poli Timișoara) sau Țigănașu (Poli Iași), formația din Vâlcea, mutată la Petroșani având gânduri de promovare în Liga a 2-a!

Conform www.liga2.ro, Patronul echipei de Liga a III-a ACS Şirineasa, omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină a anunţat câteva transferuri importante pentru echipa sa. Astfel, au ajuns sau urmează să vină în cantonamentul echipei de la Petroşani portarul  Mihai Mincă (CFR Cluj), fundaşul Gabriel Oiţă (Hermannstadt), Marius Ciociu (Pandurii II),  atacantul Vlad Rusu (ex Steaua, Viitorul şi ultima dată Beerscot Wilrijk) Alexandru Coman (CFR Cluj) şi Andrei Antohi (Clinceni).

”Cu bani puţini, am adus foarte  jucători valoroşi, care ne vor ajuta mult. Avem un lot bun, avem antrenori buni şi îmi doresc promovarea. Cu siguranţă, echipa va juca sezonul viitor la Petroşani, aici avem condiţii foarte bune” a declarat patronul Nicolae Sarcină.   De asemenea, patronul gorjean mai este în tratative avansate cu Andrei Tînc (CFR Cluj) şi atacantul care a impresionat la Voluntari, Hamed Kone, ultima dată într-un eşalon inferior din Dubai.

 

Echipa antrenată de Marin Tudorache (director tehnic), Gabi Mangalagiu (antrenor principal)  şi Damian Militaru (antrenor secund) este în cantonament la baza sportivă din Petroşani.

În această vară, Nicolae Sarcină a  negociat intens pentru preluarea unei echipe de eşalon secund.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea