Rămâi conectat

Sport

Mihai Manea și Raul Oargă – antrenori la Șurianu Sebeș | Transferuri vizate: Trifa (Rapid Teiuș), Joldeș (AFC Unirea Alba Iulia) și R. Sârbu (Mureșul Vințu)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mutarea anticipată de câteva luni, antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă pe banca tehnică a Șurianului Sebeș s-a concretizat, cei doi tineri AFC Unirea Alba Iulia - Muresul Vint 2tehnicieni albaiulieni acceptând provocarea din „Arini”.

Șurianu este pe poziția a 4-a în ierarhia turului Ligii a IV-a, la egalitate cu ASC Pianu și Mureșul Vinți, la 7 puncte în urma liderului Viitorul Sântimbru și este văzută drept principala pretendentă la prima poziție.

Noi nu discutăm de promovare, pentru că nu trebuie să punem presiune pe un grup tânăr și talentat. Știm potențialul echipei, știm ce posibilități au fotbaliștii din curte, unii curtați insistent din Liga a 3-a. Dorim să alcătuim un lot valoros și competitiv, capabil să ne asigure rezultatele dorite. Este un nou capitol în cariera mea și sper să reușim să ne atingem toate dezideratele propuse„, a declarat Mihai Manea.

Între planurile pe termen scurt sunt efectuarea unui cantonament centralizat în această iarnă (Codlea, Geoagiu) dar și câteva achizițiio după ce au fost bifate deja 5 transferuri: V. Ignat, Borșoi, P.Muntean și I. Grozav (Mureșul Vințu), G. Toma (Performanța Ighiu). Cum Circov va ajunge la Performanța Ighiu este vizată zona centrală a mijlocului, unde primele două nume pe listă sunt Trifa (Rapid Teiuș) și Joldeș (AFC Unirea Alba Iulia), dar și R. Sârbu (Mureșul Vințu) – ce poate acoperi mai multe posturi în defensivă.

Fostul antrenor principal Doru Oancea va ocupa o funcție în cadrul clubului, iar Stănilă și-a încheiat conturile cu clubul și a plecat la Sportul Petrești, iar la Ad. Neag s-a renunțat, mai ales că jucătorul nu s-a prezentat în acest tur.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea