Rămâi conectat

Sport

Mihai Dăscălescu (AFC Unirea 1924 Alba Iulia): „De Cătălin Suciu s-au interesat multe cluburi din țară și străinătate, dar Steaua a fost cea mai concretă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Foarte probabila trecere a tânărului portar albaiulian Cătălin Suciu de la echipa de Liga a IV-a AFC Unirea 1924 Alba IuliaConferinta de Presa AFC Unirea 1924 Alba Iulia7, la formația condusă de Laurențiu Reghecampf reprezintă un transfer istoric, goalkeeperul de numai 17 ani fiind primul jucător din Cetatea Marii Uniri transferat direct la Steaua.

În ultimele luni, diverși oameni de fotbal, dar și foarte multe cluburi din țară și străinătate au fost interesate de serviciile sale, dar multe dintre discuții au rămas la stadiul de vorbe fără nimic faptic. Singurul club care ne-a contactat concret a fost Steaua și ar fi un lucru notabil ca transferul să se materializeze zilele viitoare. Este important că Suciu se antrenează în condiții foarte bune, lucru care îl va ajuta foarte mult la turneul final din Austria„, a declarat Mihai Dăscălescu, oficialul echipei din al 4-lea eșalon.

Citește și: Portarul unirist Cătălin Suciu, la antrenamentele Stelei | Curtat și de Dinamo, tânărul portar este decis: „Am ales Steaua, din moment ce sunt aici”!

Dacă lucrurile vor fi în regulă, Suciu îl va mulțumi pe „Reghe”, iar cluburile se vor înțelege în chestiunea financiară, mutarea se va produce înainte ca portarul să ajungă în Austria, la calificările pentru Euro 2016, cu România Under 19.

Cătălin Suciu a apărat anul trecut buturile reprezentativei Under 17 la Turul de Elită din Anglia, iar în acest an a fost convocat constant la toate acțiunile echipelor naționale de juniori Under 18 și Under 19, deși ultima categorie este superioară ca și vârstă.

Deși au existat surse care susțineau că Suciu ar fi fost interesant și pentru Dinamo, rivala Stelei, oficialii albaiulieni afirmă că dinspre „Ștefan cel Mare”, n-a existat o propunere concretă de transfer. „Nu avem nimic cu cei de la Dinamo, dimpotrivă, m-aș fi bucurat ca și ei să încerce să-l achiziționeze pe Suciu, un portar de perspectivă, cu mare potențial și viitor în fotbalul românesc. Nu am fost contactați de nimeni de la Dinamo, în vederea unui transfer al jucătorului„, a explicat Mihai Dăscălescu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea