Rămâi conectat

Sport

Portarul unirist Cătălin Suciu, la antrenamentele Stelei | Curtat și de Dinamo, tânărul portar este decis: „Am ales Steaua, din moment ce sunt aici”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul unirist Cătălin Suciu Romania 1Suciu este la un mic pas de un transfer la Steaua, goalkeeperul albaiulian pregătindu-se  timp de 5 zile sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, fiind supravegheat de fostul internaţional Florin Tene, antrenorul cu portarii din staff-ul campioanei. Suciu poate deveni al doilea unirist din lotul campioanei, după celebrul deja Nicușor Stanciu.

*Suciu: „Am ales Steaua!”

E un pas imens în cariera mea, că văd că sunt interesate cluburi atât de mari de serviciile mele. Eu am ales Steaua și sper să rămân aici”, a spus Suciu, care la finele săptămânii viitoare va pleca iar la lotul național Under 19, pentru turneul de elită. „Suntem bucuroși că un copil de 17 ani de la Unirea Alba Iulia se antrenează cu Steaua. Sunt convins că își va dovedi calitățile și va rămâne la Steaua, are potențial. N-am negociat nimic, îi permitem să se pregătească cu echipa condusă de Reghecampf, dar ar fi extraordinar să materializăm un asemenea transfer, extraordinar pentru Alba Iulia„, a precizat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii.

Urmărit la lucru, la amicalul României Under 19 cu echipa similară a Finlandei, atât de oficiali ai „roş-albaştrilor”, cât și de reprezentanți „câinilor roşii”, rivalii Stelei, Suciu trebuie să-și dovedească potențialul și să rămână în curtea cea mai titrate grupări din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea