Rămâi conectat

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj), calificată la Campionatul European Under 20, în proba de 3000 metri obstacole!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atleta Mihaela Blaga (legitimată la AC „Mica Romă” Blaj), sportivă în vârstă de 19 ani, a reușit să se califice, în proba de 3000 metri obstacole, la Campionatele Europene de atletism Under 20, competiție care se va desfășura în Israel (Jerusalim), în 7-10 august.

Sportiva pregătită de Cristina Man a obținut locul secund la seniori și locul întâi la tineret și juniori, cu timpul 10:39.06, înregistrat în proba de 3000 metri obstacole din cadrul etapei întâi a Campionatului Național de seniori, tineret și juniori.

Este o confirmare a valorii sale, un rezultat care-i răsplătește munca. O fată extraordinară care într-un an concurează la cele mai importante competiții atletice de pe mapamond, la categoria sa de vârstă„, a spus Cristina Man (vicepreședintele FRA).

Anul trecut, în Columbia, la Cali, în aceeași probă, din postura de debutantă, atleta din „Mica Romă” s-a clasat pe locul 14. Sportiva din Blaj va intra într-un cantonament centralizat la Piatra Arsă, urmând să participe la Campionatele Internaționale ale României „Iolanda Balaș Soter” (în 2-4 iunie, la București) și la finala Campionatului Național (în iulie, la Craiova).

În 2023, Mihaela Blaga a luat medalii naționale în competițiile de cros, dar și în cursele Under 20 indoor de 1500 și 3000 metri. De asemenea, în februarie, a făcut parte din echipa AC „Mica Romă” Blaj, care a devenit pentru al doilea an la rând campioană europeană la ECC Cross Country (Cupa Europei la Cros), categoria Under 20, în Spania (unde a terminat pe poziția a 4-a la individual).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea