Rămâi conectat

Curier Județean

METEO: Temperaturi de toamnă târzie, în Alba, în următoarele zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prognoza meteo anunțată de ANM arată că, în județul Alba, vremea va fi în general închisă şi deosebit de rece pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 14 grade.

meteoLuni, temperaturile vor fi cel mai scăzute, în jurul a 9 grade la amiază. Va ploua pe arii relativ extinse, în majoritatea zonelor se vor cumula 20…25 l/mp. La munte rafalele de vânt pot depăşi 70 km/h, iar temperaturile pot să scadă sub 6-7 grade, mai ales dimineața.

Marți,  vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine deosebit de rece pentru a doua decadă a lunii octombrie. Temperaturile vor oscila între 10 grade dimineața și 14 grade în jurul amiezii. Va mai ploua slab și izolat, cu precădere în prima parte a zilei.

Începând de miercuri valorile termice vor fi în creştere. Maximele pot atinge 14-15 grade la amiază. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, local se va semnala ceaţă, iar local se va produce bruma. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea