Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – Unirea Dej 1-2 (1-1), Stoianof a deschis scorul, oaspeții au întors scorul! Despărțire cu un eșec de suporteri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La ultimul joc intern din actuala ediţie, Metalurgistul Cugir a întâlnit, sub Drăgana, pe Unirea Dej, pierzând scor 1-2 (1-1), după ce a condus prin golul lui Stoianof.

Vacanța a venit mult prea devreme pentru elevii lui Călin Moldovan, care s-a crezut învingători dinainte, dar au dezamăgit la ultima reprezentație pe teren propriu. Așa se face că Unirea Dej, echipă ce nu a scos niciun punct extern în retur a reușit să învingă în fieful unei formații ce era cotată net favorită, eșecul provocând supărarea „principalului” cugirean.

*Călin Moldovan: „Ne-am bătut joc de noi și de fotbal!”

Extrem de dezamăgit de înfrângere, dar și de prestația propriei echipe, Călin Moldovan a răbufnit la final. „Ne-am bătut joc de noi și de fotbal! Pur și simplu am ținut echipamentul pe noi timp de 90 de minute! Nu avem voie să ne prezentăm așa la un meci, fără atitudine, mândrie, orgoliu, emoție! Nouă nu ne-a păsat ce se întâmplă pe teren. Nu am înțeles că la fotbal nu contează ce ai făcut ieri, important este ce realizezi astăzi”, este declarația sugestivă a antrenorului gazdelor, acesta „amendând” dezamăgirea fotbalistică înregistrată sub Drăgana.

„Roş-albaştrii” vor termina stagiunea pe poziţia secundă în ierarhie, fiind pentru al 4-lea an consecutiv pe podium în eşalonul terţ. În ultima rundă, Metalurgistul Cugir va evolua în deplasare, cu Viitorul Ulmeni, când are nevoie de un punct.

Stoianof a deschis scorul în minutul 15, după un corner executat de Șuteu.

Oaspeții au egalat din penalty în min. 24, transformat de Ferhaoui, la un fault al lui Bold asupra lui D. Blaj

După pauză, P. Bogdan a marcat, după o greșeală în defensiva adversă, în minutul 54, iar cugirenii au încercat să egaleze, dar au ratat o sumedenie de ocazii

După două runde de pauză în care a câştigat la „masa verde”, Metalurgistul  n-a reușit să-și ia în mod fericit „La revedere” de la suporteri. Din punct de vedere statistic, exceptând cele două jocuri cu Recolta Dorolț și FC Bistrița, adjudecate fără a evolua, Metalurgistul are numai insuccese în ultimele trei confruntări.

Metalurgistul: Vlase –  Bold, Cl. Maftei,Tăban, Tătar (74, Iovănescu) – Şaucă, L. Tudor, Măd. Popa, Şuteu – Ad. Radu (46, Udrea), Stoianof; rezerve Ciubotariu, Cioban, Codrea, Marinoiu, Varodi. Antrenor Călin Moldovan.

Unirea Dej: Szekely – Bogdan, Cherechi, Kovacs, Plăian, A. Blaj, Muntean, Giurgean, Ferhaoui, Suciu, D. Blaj; rezerve Iura, Cociș, Szabo, Vaida, Rus, Iepan, Obreja. Antrenor Eusebiu Șuvagău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea