Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir și-a stabilit programul meciurilor de verificare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir, cea mai bună divizionară terță din Alba, și-a stabilit programul jocurilor de verificare din această vară.

Reunirea “roș-albaștrilor” va avea loc luni, 12 iulie, la ora 18.00, dată când va începe pregătirea și CS Ocna Mureș (pentru Unirea Alba Iulia antrenamentele vor debuta în 14 iulie, sub comanda unui nou antrenor). Gruparea pregătită de antrenorul-jucător Lucian Itu și-a fixat 6 partide amicale, prima dintre acestea fiind sâmbătă, 17 iulie, acasă cu Retezatul Hațeg (vicecampioana Ligii a 4-a Hunedoara). Al doilea test este și cel mai important al perioadei estivale, cu divizionara secundă “U” Cluj, în deplasare, în 24 iulie. Cantonamentul centralizat se va derula la domiciliu, timp de două săptămâni, începând de luni, 26 iulie, iar până la primul meci oficial (28 august) mai sunt fixate dublele cu CS Ocna Mureș (31 iulie și 21 august) și Sticla Arieșul Turda (7 și 14 august), fostele colege din Seria a 9-a.

Deocamdată, nu sunt noutăți la capitolul achiziții, principala preocupare fiind identificarea unor juniori din anul 2002, după ce s-a obținut prelugirea împrumutului portarului Raul Opric, de la UTA Arad.

“Căutăm copii, purtăm discuții cu mai multe cluburi pentru a rezolva acest lucru până la începerea pregătirii”, a spus Lucian Itu.

Cert este că la antrenamente vor fi prezenți și trei jucători din propria pepinieră: portarul Cristian Perjeriu și mijlocașul Ciprian Andriuc (ambii din 2004), dar și mijlocașul Sebastian Itu (n. 2006), tocmai fiul antrenorului principal al Metalurgistului! Un semn de întrebare stă și și dreptul lui Răzvan Voicu, junior care va decide ce va face în funcție de rezultatele de la BAC și admiterea în învățământul superior. De asemenea, strategia de achiziții este condiționată și de perspectiva plecării golgheterului Mariu Lupu la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, divizionara secundă cu care s-a pregătit două săptămâni, fiind discuții incipiente și cu frații Marian (atacant, Unirea Alba Iulia) și Emanuel Codrea (fundaș, UTA Arad), originari din Cugir.

Dintre cele șase plecări sigure, Fl. Sandu și Dușmanu și-au găsit echipă: Concordia Chiajna (liga a 2-a), unde au fost îmrpumutați de Sport Team București. La încheierea campionatului, Metalurgistul s-a mai despărțit de Toilă (portar, a revenit la Sport Team), Casian (nu va mai fi junior), Budin (în probe la ASU Poli Timișoara) și Dohotariu (caută un transfer în eșaloanele superioare, s-a pegătit câteva zile cu nou-promovata din Șelimbăr).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea