Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 1-1 (1-0), în ultima rundă a turului | Pas fals la despărțirea de suporteri pentru trupa de sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a remizat la ultima reprezentație internă, scor 1-1 (1-0), cu Sănătatea Cluj, după ce a condus încă din minutul 4 (gol Tăban), iar vizitatorii au egalat în minutul 84, la una dintre puținele oportunități, prin E. Negru, fostul fundaș al Cugirului, deși se aflat în inferioritate (Ceaca eliminat în minutul 68).

Amfitrionii au început excelent și au deschis scorul rapid prin Tăban (4, primul gol din tur), reluare după apropiere după o bară a lui Afrapt, la centrarea trimisă de Bold.

Cugirenii au controlat ostilitățile, exceptând o intervenție a lui Crivăț, au beneficiat de un avantaj numeric de aproape o jumătate de oră, eliminat fiind Ceaca pentru cumul de avertismente și se părea că își vor apropia victoria. Absența golgheterului Seriei a 5-a Andrei Făgărășanu a contat foarte mult pentru „roș-albaștrii”

*Călin Moldovan: „Sunt dezamăgit, rezultatul ne-a arătat slăbiciunile”

Sunt dezamăgit, după acest rezultat care probabil ne-a arătat unde suntem și cât putem în acest moment. Nu poți să te bați la primele locuri cu asemenea slăbiciuni. Nu am fost în stare să ținem de rezultat cu om în plus, am primit gol la o fază fixă. A contat mult și absența lui Făgărășanu„, a comentat antrenorul Călin Moldovan.

Însă în minutul 84, E. Negru a marcat împotriva fostei echipe, la o fază fixă confuză, în care balonul a lovit și bara, iar Metalurgistul a încheiat cu un pas greșit în fața suporterilor un tur în care se va clasa pe poziția a 4-a, iar „virușii verzi” au cucerit întâiul punct în eșalonul terț, împotriva Cugirului.

Metalurgistul este prima dintre divizionarele terțe din Alba care va intra în vacanță, gruparea de sub Drăgana având vineri, de la ora 14.00, pe „Arena Cugir”, ultima reprezentație a anului, de 1 decembrie, cu Sănătatea Cluj. După primele puncte interne pierdute sub Drăgana în meciul cu liderul „U” Cluj și setul de tenis administrat „lanternei roșii” Viitorul Ghimbav, „roș-albaștrii” nu au avut o misune simplă la despărțirea de suporteri. Formația condusă de Călin Moldovan a întâlnit o echipă incomodă, aceea a „virușilor verzi”, neînvinși de 6 runde.

Metalurgistul:  Crivăț – Bold, Negrescu, Itu, Vărărean – Șaucă, M. Neagu, Sorian, Tăban – Măd. Popa, Afrapt (80, Oltean); rezerve N. Bănică, Cioban, Udrea, Scurtu, Șt. Radu. Antrenor Călin Moldovan.

Sănătatea: Lăzăreanu – Ciupe, E. Negru, D. Matei, Țîrlea – Șoimușan, A. Lupu, Ititesc, D. Lazăr, Ceaca, H. Rus; rezerve A. Todoran, Misăraș, Gașpar, Vardodi, Pașca, Yuh, Indreica. Antrenori Marius Semeniuc și Csaba Kiss.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea