Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir s-a despărțit de trei „piese grele”: Ov. Morariu, Făgărășanu și Necșulescu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir s-a despărțit în aceste zile de trei „piese grele”: fundașul Ovidiu Morariu, mijlocașul Radu Necșulescu și atacantul Andrei Făgărășanu, ce nu vor mai evolua în ultimele șase runde la gruparea de sub Drăgana, primul meci fiind cel de mâine, din Vinerea Mare, de pe teren propriu, cu Național Sebiș.

Sunt pierderi importante pentru antrenorul Marius Opric în acest final de stagiune, în condițiile în care Ov. Morariu a fost căpitanul „roș-albaștrilor” în retur, iar Necșulescu și Făgărășanu s-au numărat, cu 8 reușite, printre principalii marcatori sezonului, alături de Dicu.

Surse apropiate clubului cugirean susțin că părțile au încheiat colaborarea pe cale amiabilă, cu toate că mai sunt anumite documente de pus la punct, iar fotbaliștii încă se mai pregătesc la Cugir.

Dintre cei trei, Făgărășanu (27 de ani) este la ai doilea sezon petrecut la Cugir, după ce în anteriorul a fost golgheterul Seriei a 5-a și al treilea marcator al eșalonului terț, Necșulescu (28 de ani) s-a întors în vară, iar Ov. Morariu (29 de ani) a fost înregimentat în pauza de iarnă.

Multe frământări în ultima perioadă în curtea candidatei la promovare, care însă a decepționat în ultimele runde, pierzând 3 din cele 4 meciuri susținute.

După cele două înfrângeri consecutive, cu LPS Cetate Deva și CSM Școlar Reșița, s-a renunțat la colaborarea cu Călin Moldovan, acum două săptămâni, pentru a fi un șoc la echipă, a venit Marius Opric pe banca tehnică, ce a debutat cu un succes, 3-0 cu FC Avrig, însă a urmat umilința de la Ghiroda, 1-6, din etapa precedentă, după 1-0 la pauză și șase goluri primite în actul secund, cel mai drastic eșec al Metalurgistului din ultimele sezoane.

Surprinzătoare, sau nu, decizia încheierii colaborării cu Ov. Morariu, Necșulescu și Făgărășanu, dovedește că Metalurgistul Cugir a abandonat în acest sfârșit de campionat orice pretenții pentru Liga a 2-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea