Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir s-a despărțit de I. Tătaru, L. Tudor și B. Lemac! Trei plecări de sub Drăgana, după încheierea turului

Dan HENEGAR

Publicat

în

La puțin timp după încheierea turului, divizionara terță Metalurgistul Cugir, cea mai bine plasată dintre conjudețene la mijlocul stagiunii, locul cinci în Seria a 5-a, s-a despărțit de trei dintre jucători: fundașul Ionuț Tătaru (29 de ani), mijlocașul Laurențiu Tudor (21 de ani) și atacantul Brian Lemac (23 de ani).

Surse oficiale apropiate echipei de sub Drăgana susțin că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă, prin rezilierea contractelor, de comun acord, între cele două părți.

Cei trei jucători experimentați au venit în vară, au fost priviți drept “vedetele” campaniei de transferări, dar au părăsit gruparea “roș-albaștrilor” după numai șase luni, evoluțiile acestora în prima parte a campionatului neridicându-se decât în puține momente la nivelul pretențiilor, deși au fost mai mereu în formulele de start. Astfel, la capitolul goluri înscrise, B. Lemac a marcat doar de două ori în tur, iar L. Tudor a punctat o singură dată, în condițiile în care în topul realizatorilor Cugirului, primii sunt mijlocașii Șaucă și Necșulescu – câte 7 goluri, urmați de juniorul Dicu – 5 goluri. La șase puncte de poziția întâi, ocupată de Șoimii Lipova, Metalurgistul nu renunță însă la ideea de a promova în eșalonul superior, vizând să-și întărească efectivul în toate compartimentele, un nume fiind apărătorul Ovidiu Morariu (ex-Juventus București și Chindia Tîrgoviște, liber de contract, originar din Alba, care s-a și pregătit o perioadă sub comanda lui Călin Moldovan).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea