Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir, reunire fără multe noutăți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la ora 13.00, echipierii divizionarei terțe Metalurgistul Cugir au parte de reunirea lotului, prima ședință de pregătire a anului fiind precedată de vizita medicală.

Nu sunt multe noutăți în tabăra “roș-albaștrilor”, care până în prezent nu au rezolvat nicio achiziție, exceptându-i pe tinerii Ianis Herlea (portar, din anul 2008), Nicolae Lazăr (mijlocaș, 2004) și Denis Jurca (mijlocaș, 2005), promovați din propria pepinieră.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Au plecat Jisa (ajuns la Jiul Petroșani, via „U” Cluj, de care aparține) și Căt. Pop (s-a renunțat la ei după încheierea sezonului de toamnă), respectiv I. Grozav, care a dorit să se întoarcă la CSM Unirea Alba Iulia. Deocamdată se așteaptă verdictul dinspre Claudiu Niculescu, antrenorul divizionarei secunde CSC Șelimbăr, în privința împrumutului atacantului Ionuț Cârloanță (care ar agrea propunerea), fost în toamnă la CSM Unirea Alba Iulia.

Vrem să ne pregătim cât mai bine în această perioadă. Obiectivul în primăvară este ca să ne menținem pe locul secund, să întrăm în play-off, unde nu  ne vom da la o parte în privința luptei pentru participarea la barajul de promovare”, a precizat antrenorul Lucian Itu.

Gruparea cugireană și-a alcătuit programul de pregătirea în perspectiva sezonului care va debuta în 11 martie (meci în deplasare în etapa a 16-a cu Viitorul Cluj). În perioada 6-17 februarie este prevăzut un cantonament centralizat la domiciliu, prefațat de primul amical (sâmbătă, 28 ianuarie, acasă cu Viitorul Vama Seacă, la ora 12.00), stagiu încheiat vineri, 17 februarie, cu un nou amical, adversar fiind Industria Galda (liderul din Liga 4). În program mai sunt teste cu CSC Șelimbăr (4 februarie), CFR Cluj II (11 februarie), și o dublă cu Retezatul Hațeg (locul 7 în Seria 7), în 25 februarie și 4 martie.

Metalurgistul Cugir are la activ două participări consecutive în ultimii ani la barajele de accedere în eșalonul superior și iernează pe locul secund al Seriei 9, fiind cea mai bine plasată dintre conjudețene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea