Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Metalurgistul Cugir – Naţional Sebiş finala pentru Liga a 2-a vineri, ora 17.00 *Marius Opric: „Lăsaţi-ne să jucăm!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

National Sebis - Metalurgistul Cugir177A doua rundă din play-off-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a aduce sub Drăgana o finală pentru eşalonul secund. Liderul Metalurgistul Cugir trăieşte momente fabuloase, având 9 victorii consecutive şi trei puncte avans faţă de pretendentele la şefie, Naţional Sebiş şi Şoimii Pâncota. Vineri, de la ora 17.00, pe Arena „CSO” este un nou episod al duelului dintre Metalurgistul Cugir şi Naţional Sebiş, în sezonul regulat oaspeţii impunându-se pe terenul rivalei, 3-1 la Cugir şi 2-1 la Sebiş.

*”Victoria ne duce cu un pas în eşalonul secund”: Pahone

Oficialii cugireni au motive de satisfacţie întrucât echipa lui Opric a uitat ce înseamnă să pierzi şi nu a cunoscut gustul amar al eşecului de aproape 6 luni, 182 de zile, mai precis din 26 octombrie 2013 (0-2 la Jucu), acumulând 12 partide invincibile. În acelaşi timp însă recunosc importanţa aparte a disputei cu Naţional Sebiş. „Sper să continuăm parcursul pozitiv şi ştim că o victorie ar însemna un pas mare spre Liga a 2-a. În acelaşi timp însă, indiferent de rezultat nu o să abandonăm lupta şi o să ne batem până la capăt. Nu mi-e teamă de o coaliţie arădeană, întrucât şi Şoimii Pâncota are şanse reale de promovare”, a declarat Ciprian Pahone, preşedintele executiv al „roş-albaştrilor”. Naţional Sebiş pregăteşte cu minuţiozitate deplasarea de foc de sub Drăgana. „E important că s-au legat trei victorii consecutive, dar nu am rezolvat nimic dacă ne stricăm seria pozitivă la Cugir. Din punctul meu de vedere, promovarea se cam joacă etapa viitoare, aşa că meciul trebuie foarte bine pregătit. Ne aşteaptă o săptămână foarte grea, poate decisivă în încercarea de a ne îndeplini obiectivul”, a spus carismaticul personaj Ionuţ Popa, pentru www.sportarad.ro, antrenor implicat atât la Sebiş, cât şi la UTA Arad.

*Absenţe importante pentru Opric

Ultimul duel direct, în urmă cu o lună, în Arad pe 28 martie a însemnat înlocuirea lui Mihai Petcuţ cu Dan Stupar pe banca ocupantei locului secund. De la instalarea noului staff tehnic, arădenii şi-au revenit, au câştigat cele trei jocuri susţinute, n-au primit gol şi au înscris de 6 ori. Întâlnirea se anunţă incitantă, în condiţiile în care antrenorul Marius Opric are în continuare probleme de lot şi nu poate conta, la fel ca şi în confruntarea cu FC Municipal Baia Mare, pe serviciile a trei jucători: Cl. Oara (contractură), M. Neagu (bolnav) şi Trăşcan (a început alergările, după ce a fost bolnav de varicelă). La finalul săptămânii, principalele favorite la promovarea din seria a V-a a eşalonului trei se întâlnesc pentru a treia oară în acest sezon, însă pentru prima oară în play-off. Cugirul are 3 puncte în faţa Sebişului, iar în cazul unui succes ia o serioasă opţiune pentru Liga a 2-a, un alt examen de foc fiind săptămâna viitoare, la Pâncota.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea