Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir l-a rezolvat pe brazilianul Da Silva | Sâmbătă, amical la Mediaș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a ajuns la un acord cu brazilianul Patrick Kallemback da Silva, fostul jucător al Sănătății Cluj putând fi considerată cea mai importantă achiziție estivală a formației “roș-albastre”.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani mai trebuie să-și rezolve anumite documente, dar și-a dat acceptul să evolueze la divizionara terță. În privința efectivului condus de Lucian Itu, a plecat Buzducea (ex-Retezatul Hațeg, după o săptămână de pregătire, a ajuns la Gloria Geoagiu), sunt monitorizați în continuare N. Muntean (Industria Galda) și R. Păcurar (CFR Cluj, originar din Aiud) și a fost inclus în lot juniorul Eric Cristea (fundaș central din 2008).

Nu este clară nici situația lui Selegea, experimentatul mijlocaș oscilând între a continua la Metalurgistul sau a da curs ofertei de la Viitorul Sântimbru.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În același contex, precizăm faptul că sâmbătă este jocul de verificare din deplasare cu nou-promovata ACS Mediaș, iar marți se intră în cantonament centralizat la domiciliu.

Tot mâine are loc întâlnirea dintre Spicul Daia Română și CSU Alba Iulia, debutul antrenorului Bruno Vienescu, iar la ora 10.00, la Galtiu, CSM Unirea Alba Iulia își va cristaliza efectivul pentru stagiul de pregătire ce va debuta luni, la Câmpulung Moldovenesc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea