Metalurgistul Cugir îşi precizează poziţia legată de incidentele de la finalul întâlnirii cu Naţional Sebiş

Paul Voicu - Primar 2020

Metalurgistul Cugir - National Sebis 195La finele întâlnirii derby din etapa a 2-a a play-off-ului Seriei a 5-a din Liga a 3-a, disputată vineri, 25 aprilie, dintre Metalurgistul Cugir şi Naţional Sebiş, pe fondul tensiunii, a izbucnit un conflict în care au fost implicaţi oficiali ai echipelor, dar şi Ovidiu Morariu, căpitanul formaţiei vizitatoare. Pentru a lămuri anumite aspecte ale acelor evenimente, divizionara terţă din Alba, Metalurgistul Cugir şi-a precizat punctul de vedere într-un comunicat de presă pe care îl redăm în cele ce urmează:

Faţă de subiectul de presă creat atât în Alba cât şi în Arad, cu privire la faptul că nu am fost gazde ospitaliere cu cei din Sebiş facem următoarele precizări: oficialii din Sebiş şi suporterii care au fost în zonă s-au dezis de cele două persoane implicate în acel conflict de la finalul întâlnirii (antrenorul Sandu Ţamboi şi jucătorul Ovidiu Morariu), spunând că, de fapt, aceştia nu sunt arădeni adevăraţi ci aflaţi doar de conjunctură în Sebiş, unul dintre ei fiind chiar de pe meleagurile noastre, din judeţul Alba.

ELIT

Despre antrenorul cu portarii, domnul Ionuţ Popa a afirmat atunci, în febra evenimentelor, că nu este prima dată când îl pune într-o postură delicată, şi va propune sancţionarea pecuniară a celor doi.

Aceşti doi actori de pe terenul de sport antrenorul Sandu Ţamboi şi jucătorul Ovidiu Morariu au făcut gesturi obscene, în timpul întâlnirii, directe sau mascate de un aşa-zis tic nervos (spre fericire, Ionuţ Popa deşi e „mustăcios” nu are aceleaşi ticuri), către spectatorii din tribună, prezenţi într-un număr mare să vadă un meci de fotbal, nu mascaradele lor.

Mihail David - 2020

În tur, când au venit la Cugir au fost primiţi frumos în tribună şi victoria oaspeţilor a fost aplaudată de suporterii noştri. Când ne-am deplasat la Sebiş, suporterii noştri au fost trimişi pe o movilă, într-un colţ al terenului, iar acum domnul Sandu Ţamboi ne reproşează că nu ne-au cerut bani pe bilete. Spre deosebire de gesturile lor, ce nu au nimic în comun cu atitudinea sportivă, la Sebiş, după terminarea partidei, când a venit ambulanţa să-l transporte pe Şoltez, portarul gazdelor la spital, fanii din Cugir, aflaţi în apropiere, au întrerupt hora bucuriei şi au aplaudat minute bune până la plecarea ambulanţei.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dar ce să ne mai mirăm că s-au comportat aşa la Cugir, când cel puţin Morariu a avut aceeaşi atitudine faţă de suporterii din Sebiş, după victoria Metalurgistului în deplasare, la Sebiş. Atunci nu am ştiu cine-l antrenează, dar am aflat acum.

Despre delegarea arbitrilor, ce să mai spunem când la două partide consecutive în deplasare a fost delegat acelaşi central, Naţional câştigând cu acelaşi scor, 1-0.

În rest, îi felicităm pentru victorie, şi acum aşa cum am procedat şi la finalul întâlnirii de vineri pe adevăraţii sportivi şi conducători de la Sebiş, pe adevăraţii arădeni pentru atitudine, mulţumim suporterilor noştri pentru că sunt alături de echipă şi… mergem mai departe.

Conducerea Metalurgistul Cugir 1939

Dan HENEGAR

1 comentariu

rectificare 29 aprilie 2014 at 19:03

Despre jucatorul de la Cugir,pe care l-ati batut,dupa primul meci cu Sebisul,nu amintiti nimic,d-lor conducatori?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...