Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, în cantonament centralizat la domiciliu, cu 20 de jucători sub comanda lui Călin Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din lipsa unui teren de antrenament, Metalurgistul Cugir a renunțat la cantonamentul de la Govora și se va pregăti centralizat la domiciliu, la fel ca și în ultimii ani.

De azi și până pe 8 februarie, pe Itu și compania îi așteaptă două antrenamente zilnice, 20 de jucători fiind sub comanda antrenorului Călin Moldovan în acest moment. Celor patru nou-veniților Vitinha și P. Păcurar (Unirea Alba Iulia), Cîrstean (FC Avrig) și Ov. Morariu (liber de contract), se mai adaugă N. Bănică, Crivăț – Dohotariu, Itu, Șt. Radu, Vărărean, Cercel, Dicu, Dican (revenit după perioada petrecută la Dunărea Călărași), Vîjdea, Șaucă, M. Neagu, Necșulescu, Șuteu și Făgărășanu (din efectivul turului), alături de juniorul I. Pascu (Șoimii Lipova) – aflat în probe.

Este o perioadă grea ca și efort, dar în acelați timp importantă. Sperăm să fie toată lumea sănătoasă, să nu existe probleme medicale și să ne pregătim cât mai bine”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

Metalurgistul Cugir, cea mai bine clasată dintre cele patru conjudețene la finele turului Seriei a 5-a a Ligii a 3-a (locul al 5-lea, la șase puncte de liderul Șoimii Lipova), a susținut deja un meci de verificare, victorie, scor 3-1, cu Sportul Petrești. Mai sunt stabilite dublele de verificare cu CS Hunedoara (sâmbătă, 2 februarie, de la ora 10.00 și 16 februarie) și Hermannstadt II (13 și 20 februarie), căutându-se adversar pentru datat de 8 februarie (vinerea, la încheierea cantonamentului).

Deocamdată, sunt certe despărțirile de I. Tătaru, L. Tudor, Vaștag, B. Lemac și G. Goronea – ultimul, la muncă, în Anglia, și mai sunt vizate două transferuri în această perioadă, pentru completarea numerică și valorică a lotului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea