Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir, deplasare la Tăşnad, înaintea derby-ului cu „U” Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După disputa cu Unirea Dej şi o rundă liberă, gruparea de sub Drăgana are un nou duel cu o Unire(a) din Seria a 5-a, nou-promovata din Tăşnad.

Căzută pe ultima treaptă a podiumului, Metalurgistul Cugir are o serie prolifică, acumulând 10 puncte din ultimele 4 dispute (trei victorii şi o remiză) şi întâlneşte o formaţie periculoasă, fiind unica din serie ce a câştigat împotriva favoritei la promovare „U” Cluj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Roş-albaştrii” bifează în etapa a 12-a a Ligii a 3-a cea mai lungă deplasare, având de străbătut aproximativ 290 de kilometri până în Satu Mare, pentru disputa cu echipa blăjeanului Marius Bălău, ce a pierdut un unic joc intern, cu Performanţa Ighiu, în etapa a 3-a. Fără Şuteu şi Scurtu, indisponibili până la finele turului, cugirenii vor iarăşi puncte externe, înaintea meciului de foc de peste două săptămâni, derby-ul pentru fotoliul de lider, cu „şepcile roşii”, meciul anului pe „Arena CSO” din Cugir. „Pentru noi toate întâlnirile sunt derby-uri, nu doar jocul cu Universitatea Cluj. La Tăşnad ne aşteaptă un meci dificil, de luptă, împotriva unei formaţii solide. Vom încerca să câştigăm, la fel ca fiecare partidă, deşi ştim că terenul este unul mic şi nu se prezintă în cele mai bune condiţii”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Cugirenii au în această perioadă în probe un jucător ce a evoluat la Pandurii Tg. Jiu, fundaşul lateral Florin Goşa, ce va fi testat de antrenorul Călin Moldovan. Metalurgistul a pierdut împotriva conjudeţenelor 8 puncte stagionale, dar şi aşa are cel mai bun „adevăr” al seriei, câştigând 10 puncte pe terenuri străine (victorii la Avrig, Recea şi Dej, remiză la Galda de Jos).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea