Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara, sâmbătă, ora 15.00 | Gruparea de sub Drăgana nu-și permite pași greșiți

Metalurgistul Cugir întâlnește sâmbătă, de la ora 15.00, pe “Arena CSO”, pe CS Hunedoara, cu gândul la cucerirea tuturor punctelor, într-un duel al echipelor imbatabile după două runde din primăvară (fiecare a cucerit câte 4 puncte).

“Roș-albaștrii” se plasează pe poziția a 4-a (32 de puncte), iar vizitatorii sunt pe locul al 9-lea (23 de puncte), după acel 3-0 administrat Unirii Alba Iulia (cu un hat-trick reușit de conjudețeanul Andrei Vasinc, cel care în tur a semnat și unica reușită în derby-ul Șoimii Lipova – Metalurgistul). În toamnă, lângă furnale, s-a înregistrat o remiză spectaculoasă, scor 3-3 (după 1-0 pentru oaspeți, 2-1 pentru gazde, o nouă egalitate, 3-2 în favoarea hunedorenilor și egalarea reușită de Șaucă în minutul 90).

În precedentele două întâlniri interne cugirenii nu au reușit să câștige în disputele cu arădencele Gloria Lunca Teuz-Cermei (2-3) și Crișul Chișineu Criș (1-1), dar nu-și mai permit pași greșiți, pentru a nu pierde tempo-ul luptei la vârf. “Nu ne gândim decât la victorie, deși ne așteaptă un meci greu, cu o echipă imprevizibilă, ca și rezultate înregistrate. Avem prima șansă și suntem deciși să o valorificăm”, a spus Călin Moldovan, antrenor ce nu poate conta pe Dican – suspendat și Șt. Radu – accidentat.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...