Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir – Crișul Chișineu Criș, sâmbătă, ora 15.00 | Ce meci, în startul returului, sub Drăgana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir are parte sâmbătă, 2 martie, de la ora 15.00, pe propriul teren, de un meci derby, în prima etapă a returului, cu Crișul Chișineu Criș, clasată pe podiumul Seriei a 4-a din eșalonul terț.

Exceptându-l pe Șt. Radu – incert, leziune musculară, “roș-albaștrii” au tot efectivul la dispoziție pentru confruntarea extrem de importantă din startul returului. După o campanie importantă de achiziții gruparea de sub Drăgana nu a renunțat la atacarea șefiei seriei (un ecart de șase puncte față de liderul Șoimii Lipova), dar pentru aceasta este obligată să cucerească toate punctele la prima apariție oficială în 2019, împotriva nou-promovatei arădene, cu cu care a remizat în tur, scor 2-2, după un meci încărcat de evenimente, la finele căruia vizitatorii au acuzat arbitrajul lui Mircea Salomir, “victime” fiind N.Bănică și Făgărășanu – suspendați trei jocuri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Nu ne gândim decât la victorie. Există o stare de spirit bună, suntem încrezători că vom păși cu dreptul în retur și ne vom impune. Este o partidă dificilă, împotriva unei echipe fruntașe, care s-a întărit în pauza de iarnă și își dorește promovarea. La meciul din toamnă întâlneam o nou-promovată, între timp, adversarii au realizat transferuri precum Bozian, M. Matei, Suslak sau I. Tătaru, fotbaliști cu experiență pentru acest nivel”, a declarat Călin Moldovan.

O victorie cugireană ar însemna și o rupere a coșmarului arădean din prima parte a campionatului, cu 16 jocuri fără succes pentru reprezentantele Albei (doar 4 remize). La precedenta reprezentație internă, la finele turului, cugirenii au suferit singurul eșec acasă, 2-3 cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Cei de la Crișul, fără I. Tătaru (fostul cugirean) – accidentat, au vrut să joace vineri, întrucât sâmbătă seara este nunta managerului Dani Cherecheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea