Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir, cea mai grăbită dintre conjudețene, reunirea – în 12 iulie | Deocamdată, doar Sorian, ca noutate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir este cea mai grăbite dintre divizionarele terțe din Alba, reunirea formației de sub Dragana fiind fixată pentru miercuri, 12 iulie.

Formația cugireană, prima în topul județului în stagiunea precedentă are gânduri serioase în următorul campionat în care va activa probabil din Seria a 4-a.

Metalurgistul Cugir dorește să continue pe linia ultimilor ani în care divizionara terță s-a aflat în prim-planul luptei la vârf în fiecare campionat, încheind mereu pe podium.

Stagiunea 2016-2017 a însemnat terminarea pe locul secund, un parcurs onorabil, pe lângă rezultatele neșteptate o miză fiind promovarea mai multor jucători localnici. Metalurgistul Cugir a devenit, încet-încet, emblema sportivă a orașului, în plus, divzionara terță beneficiind de cea mai cochetă arenă sportivă din județ.

Deocamdată, doar mijlocașul Alexandru Sorian (ex-Luceafărul Oradea) este numele de pe lista achiziților, însă oficialii „roș-albaștri” pregătesc o amplă campanie de transferuri, în ideea întăririi efectivului.

*Șase plecări certe

Din efectivul sezonului anterior au plecat Vlase, Cl. Maftei, Ad. Radu, Varodi și Marinoiu, iar Iovănescu va renunța la activitatea competițională.

Metalurgistul Cugir se va pregăti la domiciliu, urmând ca din 25 iulie să fie cantonamentul centralizat, pe plan local.

Celelalte echipe din Alba se vor reuni mai târziu: în 17 iulie – Unirea Alba Iulia și Industria Galda de Jos, respectiv în 24 iulie – Performanța Ighiu și Șurianu Sebeș, startul sezonului fiind, după toate probabilitățile, la finele lunii august, 25-26 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea