Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir a terminat turul Ligii a III-a în corzi *După două înfrângeri, egal, 2-2 cu FC Zalău sub Drăgana

Tudor Stan

Publicat

în

Metalurgistul Cugir nu se regăseşte în acest fina lde campionat şi a terminat turul Ligii a 3-a cu un semieşec pe teren propriu. După ce a pierdut ultimele două întâlniri, trupa lui Marius Opric a terminat astăzi la egalitate, scor 2-2, contra formaţiei FC Zalău. În minutul 89, amfitrionii au solicitat, pe bună dreptate, un penalty la o infracţiune în careu asupra lui Iovănescu.

Din păcate am făcut un joc mai slab şi la 1-0 am ratat două situaţii singur cu portarul. Traversăm o perioadă mai grea, însă nu facem o tragedie şi împreună trebuie să strângem rândurile şi să ieşim din pasa proastă. Este normal să existe şi căderi, dar trebuie să ne revenim, să jucăm fotbal şi astfel să le mulţumim cugirenilor care ne susţin în număr mare şi cărora le suntem deocamdată datori. La urma urmei am încheiat turul pe poziţia a treia, cine se gândea la începutul sezonului la aşa ceva?”, a concluzionat Bogdan Petric, directorul sportiv al Metalurgistului.

*Cîrstean – omul meciului

Singura reprezentantă a judeţului în fotbalul profesionist, a început bine meciul şi la pauza dintre reprize a intrat la cabine cu avantaj minim pe tabelă, după ce Cîrstean a deschis scorul în minutul 36. Pauza nu a fost de bun augur pentru băieţii lui Marius Opric, care au cedat frâiele partidei sălăjenilor, care au înscris de două ori în 5 minute prin Stanciu şi Dobrescu. În minutul 74, imediat după ce oaspeţii au trecut în avantaj, Cîrstean a scos un penalty pe care l-a şi transformat, stabilind scorul final al partidei. Cu toate că acest meci trebuia să consfinţească turul de campionat, în Liga a 3-a se vor mai disputa meciuri până aproape de mijlocul lunii decembrie. „Am pierdut punctele pe mâna noastră, am avut jocul în mână. Am condus 1-0 şi la acest scor am ratat ocazii imense prin Cîrstean înainte de pauză şi G. Goronea. Apoi roata s-a întors şi ne-am trezit conduşi. Din păcate, am remizat cu o echipă ce nu ne-a pus mari probleme. Normal că sunt dezamăgit de rezultat şi de această serie nefastă. Absenţa lui Itu se simte, la fel ca şi a oricărui jucător, în condiţiile în care avem un lot restrâns numeric„, a spus antrenorul Marius Opric. Sezonul trecut, Opric activa la FC Hunedoara şi nu a izbutit decâ două egaluri, scor 1 – 1, atât în tur, cât şi în retur, cu FC Zalău.

*Cugirul merge prost fără căpitanul, Lucian Itu

Seria neagră a Metalurgistului Cugir a început în momentul în care Lucian Itu s-a accidentat. Tocmai înainte de derby-ul programat sub Drăgana contra liderului, Naţional Sebiş. Itu a intrat pe teren în înfrângerea contra Sebişului, însă accidentarea i-a recidivat şi la ultimele partide, veteranul cugirean s-a văzut nevoit de a-şi sprijini echipa doar de pe margine. În partida de astăzi, Marius Opric a aliniat următoarea formaţie: Tiut – Al. Man, Radu Ştefan, I. Buta, Trăşcan, Ispas (62, Tăban), M. Neagu, G. Negură, A. Şuteu (78,  Iovănescu), G. Goronea (cpt.) (90, Ad. Cîmpean), Cîrstean; rezerve Lăncrănjan –  A. Ianc, Şuvaina, Oniga.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea