Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir a început pregătirile | După o campanie impresionantă de achiziții, reunire cu speranțe sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru Metalurgistul Cugir, divizionara terță de sub Drăgana, a sunat goarna, „roș-albaștrii” având luni seara prima ședință estivală de pregătire.

Echipa cugireană a reușit o campanie interesantă de achiziții, transferurile realizate anunțând o stagiune plină de speranțe, la primul antrenament fiind prezenți 18 jucători. Au absentat, din vechiul efectiv, Măd. Popa (Șoimii Lipova), Sorian, Firanu și Scurtu (cu care s-au încheiat conturile) și, din diverse motive, Itu, M. Neagu, M. Codrea și Tăban. Dacă juniorii Cioban și Udrea au renunțat la activitatea fotbalistică, sub comanda antrenorului Călin Moldovan s-au regăsit cele șase noutăți, respectiv fundașul I. Tătaru (CNS Cetate Deva), mijlocașii Vaștag (CSM Școlar Reșița), L. Tudor (revenit de la Ripensia Timișoara), Necșulescu (Hermannstadt), G. Goronea (Industria Galda) și atacantul B. Lemac (Pandurii Tg. Jiu), dar și portarul N. Bănică, despre care se zvonea că intenționează să plece la Sportul Petrești, împreună cu apărătorul Ștefan Radu, revenit după o indisponibilitate prelungită, ce l-a ținut departe de gazon în acest an.

*Patru jucători în probe

Alături de aceștia, la reunire s-au regăsit 4 jucători în probe, dintre care trei juniori: Victor Dican (mijlocaș, CSM Rm. Vâlcea), Daniel Ungur (atacant, CSA Steaua, originar din Tg. Mureș), Andrei Baratki (fundaș stânga, Drăgășani), dar și Cristian Mihaiu (25 de ani, mijlocaș ofensiv, Spania, ligile inferioare). „Se poate spune că ne-a fost dor de fotbal și e important că nu au existat probleme medicale. Sperăm să reușim o omogenizare rapidă, să închegăm un grup și o echipă competitivă”, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Sâmbătă, 21 iulie, de la ora 11.00, este primul amical al perioadei, în deplasare cu nou-promovata CS Ocna Mureș, iar începând de marți, 24 iulie, este prevăzut, la domiciliu, stagiul centralizat de pregătire. Metalurgistul Cugir a încheiat campionatul anterior pe poziția a 4-a în Seria a 5-a, după 4 sezoane terminate pe podium, iar în viitoarea ediție a eșalonului terț, planurile sunt îndrăznețe.

Foto: Metalurgistul Cugir (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea