Ziarul Unirea

MESAJE de Sfântul Gheorghe: URARI și FELICITARI pentru cei dragi care își sărbătoresc onomastica

MESAJE de Sfântul Gheorghe: URARI și FELICITARI de Sf Gheorghe 2021 pentru cei dragi care își sărbătoresc onomastica

Creștinii îl sărbătoresc în acest an pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. În tradiția populară Sfântul Gheorghe sau Sân-George mai este întâlnit ca patronul naturii înverzite, al vegetației, al vitelor și al oilor, fiind unul dintre cei mai importanți sfinți în calendarul creștin-ortodox.

ziarulunirea.ro vă oferă cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Gheorghe pe care le poți trimite celor dragi

Să învingi fiecare „balaur” care-ți va ieși în cale! La mulți ani de Sf. Gheorghe!

ELIT

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Citește și: Mesaje de Sfântul Gheorghe haioase. Urări și felicitări amuzante sau hazlii care pot fi trimis prin SMS de Sf. Gheorghe

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani, Gheorghe!

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, saă fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește și-ți folosește, sănătate, prieteni adevărați, și multă bucurie!

Ce-ți urez de ziua ta?
Un ocean de sănătate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Și un sincer:
La mulți ani, Gheorghe!

Citește și: Legendele Sfântului Gheorghe. Cum l-a înfrânt pe balaur şi de ce nu este bine să dormim în această zi

Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

Liliac înflorit îți doresc să fii cât mai iubit și să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulți ani Gheorghe!

Să fii mereu tână și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

La multi ani cu veselie
Sănătate pe vecie
Casa plina de bucate
Dragoste pe săturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La multi ani și sus paharu!

Citește și: Ce nume derivate de la Gheorghe se sărbătoresc de SFÂNTUL GHEORGHE

Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu eşti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

La mulți ani Georgiana! Ceea ce îți dorești să ți se îndeplinească și să fii iubită!

Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

De ziua ta, Gheorghe, mă lasă
Să dau cuvânt dorinței ce m-apasă
De a-ți spune că mi-ețti drag și îți doresc
Tot binele din lume și noroc ceresc.

La Mulţi Ani Gheorghe şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Draga Georgeta, îţi doresc o zi onomastică nemaipomenită şi să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulţi ani!

Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine… dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani, Georgiana!

Să fii mereu tânăr(a) şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi.

Citește și: Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani de Sf. Gheorghe!

Pe-o petală de lalea,
La Mulți Ani din partea mea,
Iar pe una de bujor,
Te iubesc și te ador!
La multi ani de Sf. Gheorghe!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

Urăm purtătorilor acestui nume multă sănătate, bucurii și tot ce vă mai doriți voi în plus!

Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit! Un călduros La mulți ani!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină și sănătate. La mulți ani!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

FOTO| Cum arată BLANA ursului Arthur, după ce a fost omorât de prințul austriac. A depusă la o tăbăcărie din Târgu Secuiesc

Noi informații apar în cazul uciderii celui mai mare urs din România. Blana ursului Arthur a fost depusă la o… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Crește numărul românilor care se vaccinează anti-COVID: Vaccinul Pfizer BioNTech administrat unui număr de peste 76.000 de persoane până în prezent

Aproximativ 18.000 de cadre medicale din România au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Haos la Ministerul Sănătății: Un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea

Haos la Ministerul Sănătății după ce un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea. La câteva ore după… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unii patroni anunță că nu îi vor primi la muncă pe cei nevaccinați. 5 milioane de angajați își așteaptă rândul la vaccinare

Angajatorii sunt cei care îi înscriu pe liste pe angajați, 5 milioane dintre aceștia își așteaptă rândul la vaccinare. Romania… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat vor avea loc și în acest an! Ministerul Educației: „Din simulări va rezulta nivelul cunoștințelor elevilor”

Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, iar președintele Consiliului Național al Elevilor a declarat că propunerea acceptată de Minister… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Restricții mai DURE de intrat în Marea Britanie. Prezentarea testului COVID negativ și carantinarea, necesare

Începând cu săptămâna viitoare, este nevoie de prezentarea unui test COVID negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIOLENȚELE din SUA: Primul polițist DECEDAT la protestele de la Washington. Bilanțul ajunge la 5 MORȚI

Brian D. Sicknick a fost rănit miercuri, într-o confruntare cu protestatarii, şi a revenit la biroul diviziei, unde i s-a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro