Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Mesaje de Crăciun. Felicitări și urări de Sărbători fericite!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de Crăciun 2022. Urări de Crăciun. Felicitări de Crăciun. Mesaje de Sărbători fericite pe care le puteți trimite de Nașterea Domnului

Crăciunul se aproprie cu pași repezi și cum este imposibil să îți vizitezi toate cunoștințele în perioada sărbătorilor, cel mai bine le scrii cele mai frumoase mesaje de Crăciun. Iată câteva idei de urări și felicitări:

Sărbatorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!

Citește și: MESAJE de CRACIUN. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi de Crăciun

Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Multi Ani!

Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!

Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La mulți ani!

Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și-n anii următori! La mulți ani fericiți și prosperi!

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2023. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion 2022-2023

Seară plină de lumina/ Sufletul iesle să-ți devină/ Că să se nască-n el Iisus/ Cu Binecuvântari de sus/ Căci vine blând și plin de har/ Să nu îi închidem ușa iar! Crăciun Fericit și multă fericire!

Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!

Nu te supăra că nu a nins anul acesta de Crăciun, pentru că ninsoarea vine odată și cu o factură mare la gaz și nu mai poți să cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ți trimite un mesaj plin de urări calde.

Iubirea divină coboară printre noi, că o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului.

Crăciunul e acel moment plin de magie în care toți ne simțim mai buni, mai iubitori. Să ai un Crăciun binecuvântat și să simți această magie tot anul care vine! Crăciun fericit! La mulți ani!

Citește și: MESAJE de Mos CRACIUN hazlii.  SMS-uri, URĂRI de Crăciun haioase şi FELICITĂRI amuzante

Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!

Această e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

Sărbătorește minunea Nașterii mântuitorului și bucură-te de Sărbători așa cum se cuvine. Crăciun fericit!

Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine. Să va fie casă, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin.

Fie că de acest Crăciun să ți se îndeplinească toate dorințele. Și să fii fericit și sănătos tot anul ce va veni. Crăciun fericit!

Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite!

Citește și: Mesaje de Sfântul Ștefan. Urări și felicitări care pot fi transmise prin SMS de Sfântul Ștefan

Vă îmbrățișez cu drag. Vă doresc ca sărbătorile să fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate.

E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintesti de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.

Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altădată.

Sfintele Sărbători de Crăciun şi să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi.

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea