Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mesaje de SFANTUL STEFAN 2023. Idei de SMS-uri, urări şi felicitări pentru rude sau prieteni care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Sfântul Ştefan 2023 Urări și felicitări de „la mulţi ani” de Sf. Ştefan • SMS-uri haioase și amuzante pentru cei care îşi sărbătoresc ziua numelui

Cele mai frumoase mesaje de Sf Ștefan pentru bunici, părinți, copii, colegi, prieteni. Mesaje pentru Ștefan, Ștefania, Ștefana, Ștefănuț, Stefanela, Stefanita, Ștefănică, Stefanos, Stefania, Stefanida, Stefanel, Steful, Steflea, Fanica, Fanel, Fane, Fanache, Fana

În a 3-a zi a Crăciunului, în data de 27 decembrie, îl sărbătorim pe Sfântul Ștefan – primul martir creștin condamnat la moarte de autoritățile iudaice din Ierusalim.

Cine a fost Sfântul Ștefan

Sfântul Apostol şi Arhidiacon Ştefan a fost unul dintre cei şapte diaconi aleşi, din rândul evreilor elenişti, de către Sfinţii Apostoli din Ierusalim, din motive pastoral misionare, potrivit basilica.ro. Sfântul Ştefan a ajutat la împărţirea zilnică a bunurilor, în special a hranei.

El s-a bucurat de întâietate în rândul diaconilor, fiind socotit arhidiacon. Era iudeu de neam, după cum însuşi mărturiseşte în cuvântul de apărare rostit în faţa Sinedriului, deşi numele sâu este de origine greacă, însemnând „coroană”.

Sfântul Ştefan era un bun cunoscător a Vechiului Testament, precum şi a învăţăturilor Mântuitorului Isus Hristos.

A atras mânia evreilor pentru că făcea minuni pentru popor şi a fost judecat de Sinedriu pentru că ar fi rostit cuvinte de blasfemie la adresa lui Moise.

Citește și: Mesaje de Sfântul Vasile. URARI şi FELICITARI de Sf Vasile pe care le poți trimite prin SMS de Sfântul Vasile celor care îşi sărbătoresc ziua numelui

Dacă ai prieteni sau rude care poartă același nume și vrei sa le trimiti urări, iată mai jos câteva sugestii de texte din care te poți inspira:

Mesaje de Sfântul Ștefan • Urări de Sfântul Ștefan

1. Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Ștefan!

2. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

 3. Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei sș la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

4. Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani!

 5. Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Mesaje de Sfântul Ştefan 6. Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfântul Ştefan să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani!

Citește și: Nume care se sărbătoresc de Sfântul Ștefan

Mesaje de Sfântul Ştefan 7. Cu simple cuvinte/ Îţi urez fierbinte/ Mulţi ani înainte!/ Ani cu cer senin şi noroc deplin/ Ani cu porţi deschise/ Pentru nenumăratele tale vise!/ LA MULŢI ANI!

8. Ştefan – Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!

Mesaje de Sfântul Ștefan • Felicitări de Sfântul Ștefan

9. De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani Ștefane!

10. Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani dragul meu Ştefan!

11. La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite prin SMS de Crăciun celor dragi

mesaje de Sfantul Stefan12. Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani! La Mulţi Ani!

13. Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

14. Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

15. Toate gândurile mele sunt la tine Ștefane! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurată doar de iubire! La Mulţi Ani!

16. Bucuria lumii toată/ Zi de zi-n uşa să-ţi bată/ Bunul Dumnezeu să-ţi dea/ Tot ce îţi doreşti şi ai vrea!

17. Fie că fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2024. Urari de Anul Nou 2024. Felicitari de Anul nou 2024. Mesaje de Revelion 2023-2024. SMS de Anul Nou 2024

18. Fie că adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La Mulţi Ani Ștefane!

19. Fiecare fulg de nea să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite! La Mulţi Ani Ștefane!

20. Sfântul Ştefan căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!

Citește și: cele mai frumoase urări de Crăciun și mesaje de Anul Nou pentru prieteni.

Mesaje pentru Stefan sau Ștefania

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inimă plină de speranța, iar în lumea să găsești numai fericire! La mulți ani!

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Ștefan să va ocrotească / Visele să va-mplineasca! / La mulți ani!

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!

Ștefan – Hai noroc și voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani!

De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani Ștefane!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani dragul meu Ștefan!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!
Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La Mulți Ani!

Citește și: MESAJE de SFANTUL IOAN. Urări de Sf Ion. Felicitări de „La mulţi ani” pentru cei care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ioan Botezătorul. SMS de Sfântul Ioan

Mesaje de Sfântul Ștefan • Urări de Sfântul Ștefan

Dacă toată lumea îți dorește că această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ștefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Toate gândurile mele sunt la ține Ștefane! Îți doresc să ai o zi superbă și să fii înconjurată doar de iubire! La Mulți Ani!

Bucuria lumii toată / Zi de zi-n ușă să-ți bată / Bunul Dumnezeu să-ți dea / Tot ce îți dorești și ai vrea!

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la ține să-ți aducă succes, fericire și prosperitate! La mulți ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mingie cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ți rămână deschis către calea fericirii și împlinirilor mărețe! La Mulți Ani Ștefane!

Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite! La Mulți Ani Ștefane!

Sfântul Ștefan căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Mesaje de Sfântul Ștefan • Urări de Sfântul Ștefan

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai numai de zile senine însorite! La Ani !

Pentru astăzi este o zi pentru , mă alătur eu celor ce- doresc din adâncul sufletului numai bine. La Ani cu ocazia

Îți urez toate cele bune. de împliniri liniște sufletească cu ocazie.La Ani .

Îți doresc o de liniște, o zi de pace, o de soare, un an de iubire, un veac de sănătate un mileniu de bani. La Ani cu ocazia .

Citește și: Mesaje de 8 Martie. FELICITARI de 8 martie. URARI de 8 martie. Texte cu SMS-uri personalizate pentru femei, mame, bunică, soție, soră, soacră, noră, iubită, prietenă, profesoară, învățătoare, dirigintă, șefă, cumnată, fină, directoare şi colegă

lumea îți dorește zi fie , eu îți urez toate zilele ce urmează fie pline de bucurii realizări astfel încât acest nou an îți umple sufletul de voie . La ani !

Îți urez La Ani, pentru porți acest nume fie pe care reprezinți,-coboare ochii îți dăruiască fericirea liniștea .La Ani !

De numelui orice zi îți urez de momente speciale, cu bucurii rămâi cu multe amintiri . o zi ! La ani Stefi!

Fie toate împlinirile frumoase, sănătatea spiritul acestei zile însoțească pretutindeni. doresc o zi de Sf. !

Fie zi Sf. numai de bucurie fericire. fii iubit bucuri de 100 de zile . La Ani.

Felicitări și urări de Sfântul Ștefan

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani Fane!

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

Îţi urez ca ziua ta să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar în lume să găseşti numai fericire! La mulţi ani!

Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Mesaje de Sfântul Ștefan pentru colegi

Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Stefan, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

La multi ani, Stefan! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu imi luminezi mie viata. Sa iti fie viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alătur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa iti calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! La multi ani!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine.

Stefania, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieţii să fie presărată cu flori si dragoste. La multi ani!

SMS de Sfântul Ștefan • Mesaje de Sfântul Ștefan • Urări de Sfântul Ștefan

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La Mulți Ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori de trandafir.

Sper ca ziua dumneavoastră să fie plină cu lucruri minunate – raze de soare și râsete, dar și multe surprize plăcute. Sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieții să fie presărată cu flori. La mulți ani, Ștefan!

Citește și: Calendar creștin: Cand pică Paștele ortodox și cel catolic în 2024. Sărbători de Paște în urmatorii ani. Când cade în anul: 2024, 2025, 2026, 2027, 2028, 2029, 2030

Sfântul Ștefan căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inimă plină de speranța, iar în lumea să găsești numai fericire! La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ștefan cât mai frumoasă! La mulți ani!

Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La mulți ani Ștefan!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros “La mulți ani!”, multă sănătate, realizări și tot ce va doriți alături de cei dragi. La mulți ani, Ștefan, Ștefănel, Ștefănuț, Fane, Fănel, Ștefania, Stefana, Fanica, Fanuta, Fană, Stefi, Stefanita!

Sărbătoarea Sfântului Ștefan să fie semnalul unui nou început, să ai de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire succes! La ani!

Citește și: mesaje de Sfântul Ioan deosebite

MESAJE DE SFÂNTUL ŞTEFAN pentru Prieteni și apropiați

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viață ta! La mulți ani!

Ștefan/Ștefania … … …
Hai noroc și voie bună,
Să petrecem împreună,
C-astăzi este o zi mare,
Și-i motiv de sărbătoare!
La mulți ani!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani, Ștefan, Ștefănel, Ștefănuț, Fane, Fănel, Ștefania, Stefana, Fanica, Fanuta, Fană, Stefi, Stefanita!

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la ține să-ți aducă succes, fericire și prosperitate! La mulți ani!

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

Această zi să îți aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele și tot atâția prieteni care să fie lângă ține, la greu și la bine! La mulți ani, Ștefan, Stefi, Stefana, etc.!

Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume alături de cei dragi sufletului tău! La mulți ani!

Îți urez “La mulți ani!” pentru ca porți acest nume și fie că Sfântul Ștefan, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și îți dăruiască fericirea liniștea . sănătate!

Citește și: MESAJE de PASTE • Texte cu URARI, FELICITARI de Paste. SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti Felicitare de Paşte fericit pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea