Rămâi conectat

Actualitate

Meditaţii gratuite pentru BAC

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ieri, 13 iulie, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba s-a întâlnit cu directorii unităţilor liceale din judeţ la care procentul de promovare la sesiunea de vară a examenului de bacalaureat a fost mai mic de 30 la sută. Prof. Cornel Sandu, inspector şcolar general al IŞJ Alba, a declarat că au participat directorii sau directorii adjuncţi de la 19 licee. În cadrul discuţiilor, cu toţii au agreat propunerea de a organiza meditaţii gratuite pentru pregătirea elevilor în vederea susţinerii sesiunii de toamnă a examenului.
„Meditaţiile gratuite vor avea loc o dată sau de mai multe ori pe săptămână, în funcţie de disciplină. Programul de pregătire va fi afişat la fiecare unitate liceală, astfel că atunci când elevii vor merge să se înscrie vor putea vedea graficul meditaţiilor. La unele licee, pregătirea începe din această săptămână, iar la altele, de săptămâna viitoare. Ar fi recomandat ca şi celelalte licee să organizeze programe de pregătire pentru sesiunea august-septembrie”, a declarat prof. Cornel Sandu, şeful IŞJ Alba.
La sesiunea iunie-iulie, procentul de promovare în judeţul Alba a fost de numai 39,78 la sută, fiind declaraţi admişi doar 1625 de candidaţi din cei peste 4.200 de absolvenţi de liceu înscrişi. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea