Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medicul Mihaela Presecan a fost numit director executiv interimar la Direcţia de Sănătate Publică Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul Mihaela Presecan a fost numit prin Ordin de Ministru director executiv interimar la Direcţia de Sănătate Publică Alba, pentru o perioadă de 6 luni, pentru a-i ţine locul fostului director, Horea Timiş, plecat la Bucureşti unde a preluat postul de consilier în Ministerul Sănătăţii.

Din 17 ianuarie 2014 şi până în prezent conducerea DSP Alba a fost asigurată prin interimat, de directorul adjunct, ec. Gabriela Todea, iar medicul Mihaela Presecan a preluat acum atribuţiile. „O să încerc să duc mai departe munca pe care a început-o dr. Horea Timiş, cât timp este detaşat la Ministerul Sănătăţii” a spus astăzi, Mihaela Presecan, care a îndeplinit până în prezent funcţia de inspector coordonator la Serviciul de control în sănătate publică.

Mihaela Presecan a absolvit un masterat în Managementul financiar, contabil şi administrativ, este medic specialist în medicina de familie şi a mai avut funcţia de director la Centrul de îngrijire şi asistenţă Abrud, timp de 9 ani.

Horea Timiş a fost chemat la mijlocul lunii ianuarie să lucreze la minister pe un post tehnic și a acceptat provocarea. Acesta a precizat că deocamdată este vorba despre o detașare de 6 luni și că va activa în cadrul colectivului care lucrează la Strategia Națională de Sănătate și la pachetul de servicii medicale de bază.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesorul Iosif Fiț ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, după o carieră didactică, dirijorală și componistică, de peste 40 de ani Iosif Fiț, profesor cu o carieră didactică de peste 40 de ani, va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia, distincție oferită în anul când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea