Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medicul aiudean Molnar Geza – condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de minori

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doctorul Molnar Geza, fost consilier local în Aiud, a fost condamnat, joi, de Tribunalul Alba, la 5 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de minori. De asemenea, Bârluț Loredana Gabriela, inculpată în același dosar, a primit o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Reamintim că Daniela Cernea, care a fost trimisă și ea în judecată alături de medicul aiudean, și-a recunoscut faptele și a fost condamnată, în luna iulie a.c., la 3 ani de închisoare cu suspendare și muncă neremunerată în folosul comunității

Dr. Molnar Geza a fost reținut în data de 12 martie, în urma unei acţiuni a DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia în colaborare cu BCCO Alba Iulia, pe linia combaterii traficului de minori şi proxenetismului.

S-a stabilit că doctorul Molnar a racolat trei fete, dintre care una minoră (15 ani), promițându-le că le va ajuta să se realizeze în viață și că nu li se va întâmpla nimic dacă vor asculta de el, amintindu-le de poziția sa în administrația locală și relațiile cu anumiți oameni influenți din județ.

Au fost identificați 7 clienți, care au întreținut relații sexuale cu cele trei fete. Majoritatea dintre aceștia sunt din Alba (Aiud, Teiuș, Alba Iulia, Sebeș), iar ceilalți din alte județe. Este vorba despre persoane din anturajul inculpatului, oameni de afaceri și din administrație. Partidele de sex aveau loc în camere din diferite pensiuni, sau în autoturismele clienților.

Potrivit procurorilor, inculpatul și-a recunoscut parțial vinovăția, respectiv faptul că a intermediat întreținerea de relații sexuale cu diferite persoane.

În urma arestării Molnar Geza a fost exclus din PDL printr-o hotărâre aprobată în unanimitate de Biroul permanent local al organizației locale Aiud din 13 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea