Rămâi conectat

Actualitate

Medic sibian reținut pentru luare de mită: Ar fi cerut 1.100 lei, mâncare și alcool

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medic sibian reținut pentru luare de mită: Ar fi cerut 1.100 lei, mâncare și alcool

În cursul zilei de miercuri, 3 august, oamenii legii au reținut un medic de medicină internă de la Spitalul Militar Sibiu pentru luare de mită. Anchetatorii îl bănuiesc că a cerut de la 6 pacienți 1.100 lei, să îi întrețină curtea, dar și mâncare și alcool.

Dosarul a fost înregistrat pe 29 martie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Conform DGA, medicul este bănuit că a pretins şi primit de la 6 pacienţi sume de bani în cuantum total de 1100 de lei, precum şi prestări de servicii întreţinere spaţii verzi, dar şi produse alimentare şi băuturi alcoolice, toate remise cu titlu de mită, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor sale de serviciu, respectiv de îndeplinire a actului medical.

A cerut șpagă de 1.100 de lei

S-a dispus atunci începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârșirea infracțiunilor de dare de mită, respectiv luare de mită, extinzându-se apoi urmărirea penală prin mai multe ordonanţe cu privire la noi fapte de corupţie, informează Mediafax.

Ulterior, pe 1 august, procurorul a dispus urmărirea penală, iar miercuri a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore. Prim-procurorul Ion Veștemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, precizează că este vorba despre un medic de la Spitalul Militar de Urgență „dr. Alexandru Augustin” din Sibiu.

La rândul lor, surse din anchetă au declarat că este vorba despre un medic de medicină internă.

Sursa: observatornews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea