Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci tare în Sala „Florin Fleşeriu”, HC Alba Sebeş – Universitatea Piteşti, sâmbătă de la ora 18.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebeş (12 puncte) întâlneşte astăzi, la ora 18.00, în Sala „Florin Fleşeriu”, în etapa a 8-a a Diviziei A de handbal feminin pe Universitatea Piteşti, ocupanta poziţiei a 3-a a podiumului, cu 18 puncte (6 victorii la rând). Gruparea piteşteană, părăsită de antrenorul Bogdan Burcea (plecat la Corona Braşov) are în efectiv 3 jucătoare ce au evoluat la Sebeş: Bianca Gornistu, Alexandra Dodan şi Roxana Lopătaru. „Ne aşteaptă o partidă dificilă şi foarte importantă. Sperăm să obţinem al treilea succes la rând, ne dorim foarte mult să câştigăm şi ne dorim ca sprijinul publicului să fie substanţial”, a declarat antrenorul Alexandru Weber.

Pe de altă parte, cealaltă divizionara secundă din localitate, Voinţa Savini Due (locul 3 în clasament, cu 15 puncte) întâlneşte duminică, de la ora 13.00, în deplasare, Academia de Handbal Minaur Baia Mare (locul 8, 6 puncte), meci contând pentru etapa a 7-a a Diviziei A la handbal masculin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea