Rămâi conectat

Sport

Meci pentru salvare! Industria Galda de Jos – CSM Școlar Reșița, sâmbătă la ora 18.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos nu este liniștită înaintea ultimei etape, sâmbătă, 24 mai, de la ora 18.00, când va primi vizita formației CSM Școlar  Reșița, deja promovată în eșalonul secund.

Formația din Valea Domanului a intrat deja în vacanță, abordând confruntarea fără câțiva jucători importanți, urmând să absenteze, printre alții, Szijj – accidentat și M. Staicu – bolnav, antrenorul Leo Doană dorind să odihnească și alte câteva piese de bază.

Practic miza este numai pentru amfitrioni, poziționați pe locul 11, cu 38 de puncte, ce simt încă amenințarea retrogradării, doar obținerea tuturor celor trei puncte fiind perspectiva fericită, pentru a nu intra la alte calcule, cu alte meciuri în care sunt implicate contracandidatele, sau cu locul 12 din Seria 1 a Ligii a 3-a.

Aceasta este varianta simplă a ecuației salvării pentru elevii lui Paul Ciucă, ce “stau la mâna lor” și nădăjduiesc să realizeze permanența în eșalonul terț în fața propriilor suporteri.

Sunt foarte multe posibilități de calcul, în funcție de rezultatele de sâmbătă. Noi ne pregătim bine și intrăm în teren să evităm retrogradarea. Vom face tot ce depinde de noi pentru a ne îndeplini obiectivul”, a transmis antrenorul Paul Ciucă. Se speră în recuperarea lui Gergely și Cioplântă, absent fiind Fl. Schiau. Industria Galda a avut parte de cel mai dificil sezon din cele 5 petrecute pe a treia scenă, conjudețenii trebuind să evite locul al 12-a al Seriei a 4-a, pentru a scăpa de emoțiile suplimentare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea