// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Meci incendiar la Sebiş, Naţional – Performanţa Ighiu, în penultima etapă a Seriei a 4-a din Liga a 3-a

Cu o serie invincibilă de 9 jocuri, Performanţa Ighiu are în penultima rundă a Seriei a 4-a, mâine, la ora 18.00, o deplasare incendiară la Sebiş, în fieful unei pretendente la eşalonul superior, relaţiile dintre cele două cluburi fiind inflamate de cazul „Keita”, al cărui verdict poate decide, la „masa verde” numele echipei ce va ajunge în Liga a 2-a.

e o jumătate de an, cele două cluburi sunt implicate într-o luptă surdă, la comisiile FRF, ecourile acestui caz putând influenţa decisiv lupta pentru promovare.

Întâlnim o echipă ce luptă pentru a accede pe a doua scenă, cu jucători experimentaţi şi condiţii foarte bune pentru acest nivel. Noi sperăm să ne continuăm seria pozitivă şi să ne întoarcem cu puncte din această deplasare. Va fi un meci ca oricare altul de campionat, în care ne urmărim scopul. Nu ne interesează cine va promova, noi o să ne comportăm la fel ca în duelurile cu celelalte pretendente, CNS Cetate Deva, CSM Şcolar Reşiţa sau Industria Galda de Jos. Ne propunem să jucăm la Sebiş atât cât putem de bine în acest moment, fără a conta atât de mult decizia FRF în litigiul cu Keita”, a spus Mihai Manea, ce nu poate conta pe Oniche – accidentat.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF nu a luat nici ieri o  decizie în cazul „Keita”, litigiul care ține în „șah” de luni bune lupta la promovare în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, amânându-se iar sentința. Luni, cluburile trebuie să-și prezinte concluziile scrise pe cele două excepții invocate de Performanța Ighiu, iar dacă acestea vor putea fi analizate în timp util, miercuri va avea loc un nou termen. Astfel se prelungește suspansul, iar numele promovatei ar putea fi stabilit după încheierea stagiunii, putându-se bănui că se așteaptă și derularea ultimelor etape pentru a se stabili echipa promovată, la „masa verde” sau nu…„ Practic, în actuala conjunctură FRF a evitat să adauge presiune pe cele două formații, care se întâlnesc într-un meci direct. Cazul a fost amânat cu încă o săptămână, iar cluburile trebuie să mai aștepte până în cursul săptămânii viitoare. Poziţionată pe ultima treaptă a podiumului, la două puncte de lider, Naţional Sebiş intenţionează să obţină trei puncte la „masa verde”, în detrimentul Performanţei Ighiu, caz în care ar căpăta şanse sporite în lupta pentru promovare.

Dan HENEGAR