Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

Meci demonstrativ România – Galatasaray Legends, în 2 iunie, la Cluj-Napoca | Încasări donate victimelor cutremurului din Turcia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Sports Festival 2023, pe „Cluj Arena” se va disputa o partidă demonstrativă între Al Stars România și Galatasaray Istanbul, meci ale cărui încasări vor fi donate victimelor cutremurului devastator din Turcia.

Meciul demonstrativ de fotbal dintre Romania și Galatasaray Legends nu va fi doar o oportunitate de a vedea jucători celebri în acțiune, ci și o modalitate de a ajuta victimele cutremurului devastator din Turcia. Încasările primite de clubul Galatasaray vor fi donate către organizațiile care se ocupă de eforturile de ajutorare a victimelor acestei calamități.

Generații legendare se înfruntă la Sport Festival 2023! Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995-2023)!

Meciul demonstrativ All Stars Romania vs. Galatasaray Legends se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a celui mai mare festival dedicat sportului din România. Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci. Biletele vor fi fost puse în vânzare joi, 20 aprilie, începând cu ora 14.00, pe entertix.ro, iar până în data de 15 mai fanii pot beneficia de prețurile early bird.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea