Rămâi conectat

Sport

Meci amical, Performanța Ighiu – Unirea Alba Iulia 2-2 (1-1) | Călin Cristea, gol la revenirea în “alb-negru”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La primul amical al verii, la Ighiu, Unirea Alba Iulia a remizat, scor 2-2 (1-1) cu echipa locală Performanța, un meci oarecum în familie, la finele primei săptămâni de pregătire, în condițiile în care în formula amfitrionilor s-au regăsit Mircea Oprea (secundul unirist), Bakcsi, M. Cristea sau Ispas (cel care a semnat golul egalizator al ighienilor, în minutul 61). Tripșa (19) a deschis scorul (la gazde a ajuns R. David),

Călin Cristea a egalat în minutul 40, iar divizionara terță a trecut în avantaj prin reușita lui Indrei (61), de la 1-0 făcându-se 1-2 și apoi 2-2. La gruparea din Cetatea Marii Uniri noutățile din distribuția de start alcătuită de Marcel Rusu s-au numit revenirile experimentaților Mincă și C. Cristea, alături de “stranierul” Temdieu (mjjlocaș belgian) și Forna (n. 2001, ex-SCM Zalău, a fost dorit și de CS Ocna Mureș, însă negocierile au căzut, din motive financiare).

*Marți, 9 august, e ziua decisivă

Unirea: Mincă – Harangozo, Dehelean, Mâlnă, C. Cristea – Yuanis, Bârdea, Forna, Indrei – Olawuseun, Cârloanță; au mai intrat Epure (Voința Stremț), Iepure, Oneț, Lupea, Sebaș, An. Moldovan, Balop (fundaș camerunezo-belgian), C. Dănilă, S. Stan (LPS Sebeș), Ionaș-Rădoi (Viitorul Vama Seacă). F. Morar a făcut doar alergări, Fetița a lipsit (învoit), iar rezervă de portar a fost N. Itu (juniorii A1, în condițiile în care la D. Hadas (ligile inferioare din Italia, prezent la reunire) – s-a renunțat. Următorul test este sâmbăta viitoare la Cugir, însă până atunci, marți, 9 august, AFC Unirea 1924 speră să primească marea veste a preluării, prin intemediul CSM Municipal Unirea Alba Iulia, de către Primăria municipiului Alba Iulia, la finele unei ședințe extraordinare a Consiliului local.

În aceeași ordine de idei, CS Ocna Mureș, cu probleme de lot, nu a mai disputat amicalul prevăzut cu Sănătatea Cluj, iar vineri, 12 august, este fixat jocul cu Victoria Vișoara (fosta echipă a uniriștilor Indrei și Iepure).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea