Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci amical, FC Hermannstadt II – Performanţa Ighiu 0-2 (0-1) | Trei jucători noi – Miroiu, Ciochină şi Gânscă – ultimele achiziţii ale divizionarei terţe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a învins în deplasare, scor 2-0 (1-0), într-o partidă amicală disputată în nocturnă, pe un teren sintetic, acoperit de zăpadă, pe FC Hermannstadt II, echipă ce activează în Liga a IV-a Sibiu.

Golurile formaţiei conduse de Mihai Manea şi Raul Oargă au fost înscrise de Miroiu (14) – jucător venit de la Pandurii Tg. Jiu şi S. Turuş (50).

Divizionara terţă a mai înregimentat încă trei jucători: fundaşul Miroiu, venit de la Pandurii Tg. Jiu (în vară s-a pregătit cu Metalurgistul Cugir), apărătorul stânga Ciochină (ACSM Codlea, fost la Unirea Tărlungeni) şi Rareş Gânscă – ce va îndeplini rolul de al treilea portar, dar se va ocupa şi de pregătirea portarilor.

Performanţa Ighiu l-a cedat pe Cornea la CNS Cetate Deva, iar gruparea ighiană a depus recurs la hotărârea CNSL în cazul „Keita”

Performanţa: Dr. Pop – Miroiu, Potopea, I. Grozav, An. Mărginean – Trifa, Oniche – Fetiţa, M. Cristea, Circov – Seiwerth; au mai intrat Zăvoi, Tineiu, Coltor, Opriţa, Cr. Păcurar, Cl. Oara, S. Turuş, Ciochină; absenţi din diferite motive Iclănzan, D. Mărginean, Buda.

Se caută un partener pentru un ultim joc de verificare în weekend. În acelaşi context, partida amicală AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Metalurgistul Cugir prevăzută pentru mâine nu se va mai disputa, gruparea de sub Drăgana întâlnind Şurianu Sebeş, miercuri, 22 februarie, la ora 16.00, la stadionul „Pielarul”.

Sursa foto: FC Hermanstadt


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea