Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci amical, CNS Cetate Deva – Performanţa Ighiu 3-3 (1-1) | Remiză spectaculoasă, cu răsturnări de situaţii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru - Performanta Ighiu 38Partidă amicală spectaculoasă între CNS Cetate Ceva şi Performanţa Ighiu, încheiată cu scorul de 3-3 (1-1), după ce ambele formaţii s-au aflat la conducere.

Evoluţia scorului a fost una atractivă, de la 0-1, gazdele luând în două rânduri avantajul, 2-1 şi 3-2, fiind egalaţi de fiecare dată, ultima reuşită aparţinându-i lui Făgărăşanu (fostul echipier devean)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vizitatorii au deschis scorul în minutul 25, prin autogolul fundaşului advers D. Jude, care şi-a trimis balonul în propria poartă la centrarea lui Bold. Gazdele au egalat în minutul 38 prin Tecsi, după ce în prima fază Mikloş a parat lovitura de la 11 metri executată de respectivul fotbalist.

*Himcinschi: „După jocul cu Mureşul Vinţu, vom trage linie”

Este al doilea joc de verificare al verii pentru Performanţa Ighiu, antrenorul Adorian Himcinschi spunând că în privinţa lotului se va decide sâmbătă, după testul de la Vinţu de Jos, existând premize să mai renunţe la un jucător. „Pentru momentul în care ne aflăm, am avut o prestaţie bună. Sunt plusuri şi minusuri, creştem de la meci la meci, dar ne lipseşte omogenitatea. Există compartimente acoperite şi altele în care avem de reglat. Sâmbătă, după amicalul cu Mureşul vom trage linie„, a spus Adorian Himcinschi.

*După pauză, avalanşă de goluri

După pauză s-a declanşat avalanşa de goluri, marcându-se de 4 ori în nici 20 de minute. Acelaşi Tecsi a adus Deva în avantaj în minutul 55, dar Romică David a punctat în mintul 62. Şi spectacolul nu s-a încheiat, Lupu (66) a înscris pentru Deva, însă Făgărăşanu a dus scorul la un neverosimil 3-3 (transformând o lovitură liberă în minutul 72)

Performanţa a mizat pe Mikloş – Bold, Vlădia, G. Toma, Cherecheş, Fetiţa, Keita,  Circov, Weiner, S. Turuş, F. Himcinschi, iar după pauză au mai intrat Tiut, Cornea, Făgărăşanu, Mintaş, S. Szekely, Poiană, Boldea, R. David, Gîţ.

Vineri, CNS Cetate Deva va juca de la ora 18.00, în deplasare cu Şurianu Sebeş, iar Performanţa va întâlni sâmbătă, la ora 10.00, la Vinţu de Jos pe Mureşul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea