Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mario Boldea (ex-Metalurgistul Cugir), la Gloria Buzău, în Liga 2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mario Boldea, unul dintre cei mai apreciați mijlocași din fotbalul din Alba, a făcut pasul spre Liga 2, iar următorul sezon va evolua sub comanda lui Andrei Prepeliță, la Gloria Buzău.

Aflat la final de contract cu Metalurgistul Cugir, după 3 ani petrecuți în „roșu-albastru”, Boldea a fost curtat în această pauză competițională atât de fosta sa echipă, cât și de conjudețenele CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, fiind la un pas să evolueze în Cetatea Marii Uniri.

O propunere venită în ultimul moment l-a dus la Buzău, iar fotbalistul în vârstă de 26 de ani a lăsat o impresie bună, fiind momentan în cantonament centralizat la Poiana Brașov. A și evoluat în actul secund al amicalului cu Abatorul Slobozia (15-0), iar duminică este un nou test, cu Kids Tâmpa Brașov. La Buzău este preparator fizic George Neagu, cel care a colaborat în trecut cu gruparea de sub Drăgana și a lucrat cu Prepeliță la FC Argeș toamna trecută.

Mario Boldea are o poveste poveste de viaţă interesantă. Tânărul jucător cu profil defensiv (poate juca și fundaș central) a renunţat la viaţa alături de familia sa din Australia pentru a juca fotbal în România. Născut la Bozovici, o localitate din Caraş-Severin care l-a dat fotbalului mare pe Iosif Rotariu, Mario Boldea, ce a purtat în trecut și banderola de căpitan al formației din Deva, a făcut un sacrificiu inedit pentru a practica la nivel organizat cel mai iubit sport de pe mapamond. Deşi a emigrat cu toată familia sa în Australia, pe când avea doar 10 ani, Boldea a hotârât să se întoarcă în România doi ani mai târziu, singur, fără părinţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea