Marina Vujović continuă cu Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei! Liberoul din Serbia – cea mai veche echipieră a formației din „Mica Romă” și cea mai titrată „stranieră” din România

Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, va continua și în sezonul viitor colaborarea cu liberoul sârb Marina Vujović (34 de ani). Jucătoarea în vârstă de 34 de ani și blăjeanca Ramona Rus sunt voleibalistele care au făcut parte din efectivul stagiunii trecute și se vor regăsi și în următorul sub comanda lui Darko Zakoc.

Accidentată grav în penultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, la Sibiu, cu Developres Rszeszow, în luna februarie, Marina (foto) parcurge actualmente perioada de recuperare, iar în toamna va începe al 4-lea sezon la formația din “Mica Romă”. Însă pentru prima dată Marina Vujovic, devenită cea mai veche echipieră a Blajului, are parte de o concurentă pe post, pe compatrioata Suzana Ćebić (venită de la rivala CSM București). Experimentata jucătoare (1,63 metri) este cea mai titrată jucătoare străină din campionatul României ce activează în competițiile interne. Din 2009, Marina Vujović evoluează în campionatul României, unde a cucerit de cinci ori titlul naţional şi de trei ori Cupa României.

Pentru sezonul 2018/2019, CSM Volei Alba Blaj se va baza pe următorul lot, cu precizarea că s-ar mai putea realiza un transfer: *coordonatoare: Lucie Smutná (Cehia), Lora Kitipova (Bulgaria); *extreme: Sonja Newcombe (SUA), Ana Lazarević (Serbia), Mariya Karakasheva (Bulgaria), Ramona Rus; *universali: Ioana Baciu, Katerina Zhidkova (Azerbaijan); *centri: Nađa Ninković (Serbia), Sara Hutinski Torres (Slovenia), Maja Aleksić (Serbia); *libero: Suzana Ćebić și Marina Vujović (Serbia).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...