Rămâi conectat

Sport

Marina Vujović continuă cu Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei! Liberoul din Serbia – cea mai veche echipieră a formației din „Mica Romă” și cea mai titrată „stranieră” din România

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, vicecampioana Europei, va continua și în sezonul viitor colaborarea cu liberoul sârb Marina Vujović (34 de ani). Jucătoarea în vârstă de 34 de ani și blăjeanca Ramona Rus sunt voleibalistele care au făcut parte din efectivul stagiunii trecute și se vor regăsi și în următorul sub comanda lui Darko Zakoc.

Accidentată grav în penultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, la Sibiu, cu Developres Rszeszow, în luna februarie, Marina (foto) parcurge actualmente perioada de recuperare, iar în toamna va începe al 4-lea sezon la formația din “Mica Romă”. Însă pentru prima dată Marina Vujovic, devenită cea mai veche echipieră a Blajului, are parte de o concurentă pe post, pe compatrioata Suzana Ćebić (venită de la rivala CSM București). Experimentata jucătoare (1,63 metri) este cea mai titrată jucătoare străină din campionatul României ce activează în competițiile interne. Din 2009, Marina Vujović evoluează în campionatul României, unde a cucerit de cinci ori titlul naţional şi de trei ori Cupa României.

Pentru sezonul 2018/2019, CSM Volei Alba Blaj se va baza pe următorul lot, cu precizarea că s-ar mai putea realiza un transfer: *coordonatoare: Lucie Smutná (Cehia), Lora Kitipova (Bulgaria); *extreme: Sonja Newcombe (SUA), Ana Lazarević (Serbia), Mariya Karakasheva (Bulgaria), Ramona Rus; *universali: Ioana Baciu, Katerina Zhidkova (Azerbaijan); *centri: Nađa Ninković (Serbia), Sara Hutinski Torres (Slovenia), Maja Aleksić (Serbia); *libero: Suzana Ćebić și Marina Vujović (Serbia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea