Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Marian Codrea, la noul „FC Braşov”, Mihai Udrea – la Metalurgistul Cugir!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul Marian Codrea, originar de sub Drăgana, a ajuns la noul „FC Braşov”, nou-promovata în Liga a 2-a, sub comanda lui Călin Moldovan, deşi a fost la o semnătură de a reveni la Metalurgistul Cugir.

Vârful ce a evoluat campionatul trecut la Unirea Alba Iulia a şi debutat sub comanda lui Ilie Stan, jucând în a doua parte a amicalului de astăzi, cu Metaloglobus Bucureşti, scor 1-0. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani s-a aflat extrem de aproape de a reveni la echipa din oraşul natal, însă a apărut oportrunitatea de a juca în eşalonul secund. FC Braşov este în cantonament centralizat la Poiana Braşov, iar la finele stagiului de pregătire M. Codrea va afla dacă se va oficializa mutarea la echipa de sub Tâmpa, al cărui preşedinte a devenit Ioan Mărginean „Limoniu”

În familia Codrea mai sunt trei fraţi fotbalişti: Mario Codrea (şi el Unirea Alba Iulia) – ce va pleca în această vară la CSM Deva, Emanuel (vicecampion naţional la Under 17) – va rămâne la UTA Arad şi Paul (va juca la Viitorul Arad şi CS Ineu)

Dacă nu l-au readus acasă pe Marian Codrea, în schimb cugirenii pot să facă acest lucru cu Mihai Udrea, un alt fotbalist localnic, din generaţia 1999, fost la ACS Dumbrăviţa. Mijlocaşul de bandă dreapta este dispus să revină în „roşu-albastru” şi poate debuta sub comanda lui Lucian Itu la primul amical al verii, sâmbătă, ora 10.00, pe „Arena CSO”, cu Retezatul Haţeg (vicecampioana Ligii a 4-a Hunedoara). De asemenea şi atacantul Marius Lupu, golgheterul ediţiei trecute, va continua la Cugir, după ce a fost testat de Viitorul Pandurii Tg. Jiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea