Mardare și De Marco, achizițiile Unirii Alba Iulia, ratează startul returului

Unirea Alba Iulia a înregimentat încă doi jucători, după ce l-a rezolvat pe Fetița (ex-CNS Cetate Deva), care a și debutat în jocul de verificare cu Sportul Petrești. Este vorba despre revenirile fundașului Ștefan Mardare (31 de ani) și mijlocașului italian Marco de Marco (22 de ani), care nu se vor alătura însă antrenamentelor conduse de Adrian Bicheși în această perioadă și vor rata startul returului, programat în 1 martie, pe „Cetate”, cu CSM Lugoj.

Am semnat cu Mardare pentru un sezon și jumătate și am depus documentele la FRF pentru cartea verde a mijlocașului Marco de Marco. Mai căutăm un portar junior„, a spus Mihai Dăscălescu.

ELIT

Apărătorul central, fost în vară în efectivul cu care Dunărea Călărași a promovat în Liga a 3-a, a suferit o intervenție chirurgicală la umărul drept în toamna trecută, după ce în startul sezonului a evoluat pentru CSM Școlar Reșița. Fotbalistul ce a mai jucat în “alb-negru” în 2016 pentru șase luni, este încă în perioada de recuperare în urma operației și, deși are documentele necesare transferului, deocamdată se pregătește, pe cont propriu, separat. De Marco a jucat în returul precedent pentru Unirea Alba Iulia, dar în vară s-a întors în țara natală, unde a jucat la o echipă de amatori, iar acum și-a dat “OK”-ul pentru o revenire în România.

În consecință, gruparea albaiuliană va solicita “cartea verde” în vederea rezolvării situației, iar jucătorul va ajunge, dacă totul este în regulă, în cursul săptămânii viitoare la Alba Iulia, situație în care sunt șanse minime să evolueze în prima rundă a returului, pe “Cetate”, cu CSM Lugoj. Venirile lui Mardare și de Marco au rolul de a întări un efectiv slăbit în această iarnă, cei doi fiind alternative viabile, în cazul în care ar mai exista o plecare de ultima oră.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

andrei 21 februarie 2019 at 14:31

Multumim Domnului Henegar si Ziarului Unirea,noroc cu acest ziar ca mai afli noutati despre echipa.

Dan HENEGAR 21 februarie 2019 at 14:50

si noi multumim pentru interesul aratat… detalii suplimentare sunt in editia tiparita a cotidianului Unirea. tot respectul

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...