Rămâi conectat

Actualitate

Marcel Vela, profund deranjat de întrebări: „Sunt locuri la ATI! Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marcel Vela a devenit vizibil iritat când un jurnalist i-a cerut detalii despre declarațiile oficiale din ultimele zile, conform cărora nu mai sunt paturi disponibile la ATI. Ministrul de Interne a răspuns „„Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”, dorind să obțină de la jurnalist precizarea că se referă la spitalele COVID.

„Nu știu cine v-a spus, sunt locuri la ATI”, a răspuns Marcel Vela, unei întrebări din partea presei. „Sunt locuri la ATI! Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”, a adăugat ministrul de Interne, vizibil deranjat de întrebare.

„Nu sunt locuri la ATI?!”, l-a întrebat apoi ministrul pe secretarul de stat Raed Arafat. „Sunt locuri la ATI…”, a completat Vela.

Raed Arafat a intervenit și a declarat: „Deci, când spunem că nu sunt locuri la ATI în București înseamnă că în spitalele COVID din București nu mai sunt locuri de ATI. Când Timișoara spune că n-are locuri la ATI, înseamnă că n-are locuri la ATI”.

„Plus, una e situația care a fost în starea de urgență, una e situația care este acum. În starea de urgență am avut medici detașați, medici care au lucrat în alte spitale ca să sprijine structura pentru COVID, o parte din ei s-au întors la locul lor de muncă. Deci există locuri dacă începem să ducem fiecare bolnav și să-l trimitem în celălalt capăt al țării…”

În acel moment, jurnalistul a ținut să facă precizarea că se referea la spitalele COVID. „Așa vreau, să fiți foarte clar. Dumneavoastră vă referiți strict la (spitalele, n.red.) COVID”, i-a răspuns Marcel Vela.

Ministrul de Interne a refuzat apoi altă întrebare, precizând că se află la Ziua Aviației: „Dacă vreți să facem o declarație de presă pe tema COVID o organizăm la Ministerul Sănătății, bine?”

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea