Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Mango primăvara/vara 2012, colecţia casual urban-chic

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mango şi-a lansat lookbook-ul pentru colecţia disponibilă în sezonul primăvara/vara 2012.
Prezentată de Anna Selezneva, colecţia Mango pentru sezonul cald este o invitaţie de a lua oraşul la picior şi a conlinda străzile emanând din farmecul urban-chic al colecţiei. Invazia de denim, franjuri, pulovere uşoare şi rochii maxi plisate ne încarcă cu energia specifică Mango şi ne pune în lumină vizavi de tendinţele predominante ale sezonului primăvară/vara 2012. Comparând lansarea Mango cu cea H&M pentru sezonul cald de acum câteva zile, numitorul comun nu este greu de aflat – influenţele anilor ’60.
Chiar şi colecţia de accesorii, deşi nu atât de vizibilă în preview-ul colecţiei Mango, pare a fi compusă din elemente rock-chic, precum şi de brăţări şi alte accesorii cu nuanţe metalice sau pasteluri. Iar dacă tot suntem la capitolul nuanţe, trebuie să numim şi culoarea-vedeta a colecţiei, nu-i aşa?
Dacă la H&M, piesa de rezistenţă era o rochiţă verde neon, Mango se mândreşte cu o alegere mai feminină, propunând o rochie plisată în nuanţa piersicii, accesorizata cu o curea de culoarea mentei.
Deşi pe alocuri feminină, colecţia Mango prezintă mult mai multe influenţe rock decât suntem obişnuite, propunând un arsenal de jachete din dedim colorate, cămăşi de blugi, tricouri largi, veste şi genţi negre cu franjuri etc. Chiar şi accesoriile lipsite de tradiţionalele motive florale ne pot da de gândit, acestea fiind înlocuite de brăţări metalice late, lanţuri lungi şi catarame şi fermoare deloc discrete.
Nici costumele casual nu lipsesc din colecţia Mango primăvara/vara 2012, iar similar colecţiei brandului H&M, nuanţele preferate pentru un look lejer sunt alb sau roz pal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea