Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Make love, not sex…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Niciunui bărbat nu-i place să fie considerat un amant plictisitor cum, de altfel, niciunei femei nu i-ar plăcea să-şi petreacă nopţile cu un “armăsar” cu aşa o reputaţie. Iată câteva lucruri de care femeile nu vor să aibă parte în viaţa lor sexuală:
1. Prea grijuliu
Scoate din vocabularul tău sexual întrebarea “pot?” sau “am voie?”! Nu este deloc sexy şi pe deasupra taie tot cheful. Un bărbat trebuie să ştie cum să facă în aşa fel încât partenera sa să-şi dea seama care va fi următorul pas şi să o pregătească în această privinţă fără a-i pune nicio întrebare. Câteodată nu este nevoie decât de o privire provocatoare sau de o atingere obraznică pentru a-ţi face iubita să înţeleagă ce-ţi doreşti.
2. Make love, not sex…
Femeile ar vota în unanimitate că sexul fără pasiune este plictisitor, un timp irosit. Nu ignora faptul că fiecare femeie vrea să se simtă femeie în special în pat. Fii sensibil. Fă dragoste, nu sex.
3. Schimbă locul
Dacă iubita sau soţia ta ştie care va fi următoarea ta mişcare atunci ai o mare problemă. Nu intra însă în panică. O simplă schimbare a locului te poate scoate din bucluc. Încearcă să o faceţi în baie, bucătărie, în maşină sau chiar pe plajă. Nu trebuie decât să dai frâu liber imaginaţiei.
4. Strigătele
Atât strigătele cât şi liniştea mormântală sunt de evitat atunci când faci sex. Încearcă să găseşti calea de mijloc şi să faci astfel încât expresia orală a ceea ce simţi să fie auzită doar de iubita ta, nu şi de vecini. De asemenea, dacă vrei să-i spui cât de sexy arată, încearcă să te limitezi la fraze scurte pe care ar fi bine să nu le repeţi încontinuu.
5. Speriat de experimentări
Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, nu-ţi fie teamă să experimentezi. Viaţa sexuală poate deveni plictisitoare şi este păcat având în vedere opţiunile existente. Poţi începe prin a experimenta poziţii noi şi role-play-uri. Poţi face toate lucrurile la care visezi, cu singura condiţie ca amândoi să fiţi de acord. Discută despre fanteziile tale cu partenera ta într-o atmosferă romantică, în timp ce beţi un pahar cu vin şi vei fi surprins de cât de repede se pot transforma în realitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea