Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Mâine, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – Șoimii Lipova | Meci pentru promovare sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Marți, 7 mai, de la ora 18.00, sub Drăgana, se dispută un meci extrem de important în economia luptei pentru promovarea în eșalonul superior. Metalurgistul Cugir, pretendentă la Liga a 2-a până în urmă cu câteva runde, stă în calea Lipovei, ce-și joacă pe “Arena CSO” una din ultimele cărți, partida contând pentru etapa a 27-a a eșalonului terț, de rezultatul jocului fiind interesat în mod direct liderul Seriei a 4-a, CSM Școlar Reșița, aflat la egalitate de puncte cu formația din Arad.

Dacă “roș-albaștrii” vin după succesul de la Ocna Mureș, din derby “de Alba”, în schimb oaspeții abordează acest joc derby după semieșecul intern cu Unirea Alba Iulia, meci în care au pierdut două puncte prețioase în economia finalului stagional.

Nici în acest duel de foc cugirenii, clasați pe poziția a 4-a, cu 48 de puncte, la 5 “lungimi” de primele două clasate, nu pot conta pe N. Bănică și Bold – accidentați. “Este un meci important pentru noi, dar și în economia campionatului. Nu ne interesează faptul că adversarii își joacă șansele de a promova pe terenul nostru. Trebuie să învingem pentru a rămâne în plutonul fruntaș al seriei, este clar că ne propunem să luăm toate punctele. Știm că avem un meci dificil, cu o pretendentă la promovare, o echipă ce s-a aflat mult timp în fruntea clasamentului. Sperăm să rezolvăm problemele defensive, să nu mai primim așa ușor goluri”, a spus antrenorul Marius Opric, în tur impunându-se gazdele, cu scorul de 1-0.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea